P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global stabil v10.0.3.0 Telefon Modeli Mi A2 Lite Bootloader Kilidi Açık Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Ekli dosyalar Screenshot_20190202-140239.png 98,9 KB · Görüntüleme: 125 Screenshot_20190202-140254.png 159,9 KB · Görüntüleme: 125
qwake17 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Cihazım Redmi Note 5 Konum Çanakkale Katılım 20 Eylül 2018 Konular 28 Mesajlar 388 Tepkime puanı 241 Puanları 58 2 Şubat 2019 #2 Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi
Skorpi Don't Worry, Be Happy :-) Yönetici Co-Admin Premium Üye MIUI Expert MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 294 Mesajlar 19.976 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.389 Puanları 438 2 Şubat 2019 #3 Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
coldfire Herkes kendi ateşini başkasının Cehenneminde sınar Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Gölpinar Cihazım poco F5 Yaş 54 Konum izmir Katılım 12 Ekim 2014 Konular 7 Mesajlar 252 Tepkime puanı 134 Puanları 58 2 Şubat 2019 #4 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen abi sorun nedir? Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen abi sorun nedir?
bayram1468 Forever Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım BAYRAM Cihazım Mİ 10T Yaş 44 Konum ANKARA Katılım 3 Şubat 2017 Konular 7 Mesajlar 348 Tepkime puanı 181 Puanları 58 2 Şubat 2019 #5 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... +1 Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... +1
mitux Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Erdem Cihazım Xiaomi Mi A1 Konum Çorum Katılım 17 Eylül 2018 Konular 5 Mesajlar 54 Tepkime puanı 75 Puanları 18 2 Şubat 2019 #6 Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Telegram: @mia1turkiye Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Facebook: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Son düzenleme: 11 Temmuz 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Telegram: @mia1turkiye Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Facebook: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafa bak sistem boyutu 1.1 GB ayarlar ise 254 mb Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 mitux' Alıntı: Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnş bendede öyle olur sağol kardeşim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 qwake17' Alıntı: Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Genişletmek için tıkla ... Clean all and lock işaretli idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Sistem 1.1 gb eskiden 7 gb idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 bayram1468' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Sistem eskiden 7gb idi şimdi 1.1 gb olmuş ayarlar ise 254mb olmuş Son düzenleme: 2 Şubat 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafa bak sistem boyutu 1.1 GB ayarlar ise 254 mb Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 mitux' Alıntı: Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnş bendede öyle olur sağol kardeşim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 qwake17' Alıntı: Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Genişletmek için tıkla ... Clean all and lock işaretli idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Sistem 1.1 gb eskiden 7 gb idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 bayram1468' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Sistem eskiden 7gb idi şimdi 1.1 gb olmuş ayarlar ise 254mb olmuş
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Oyla: Oyla 0 Downvote
bayon Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Onur Cihazım Mi MİX/ Mi4 Meslek Kabin Memuru Konum İstanbul Katılım 22 Şubat 2016 Konular 31 Mesajlar 1.464 Çözümler 1 Tepkime puanı 705 Puanları 128 2 Şubat 2019 #9 Pegasus Drago' Alıntı: Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen.
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 bayon' Alıntı: telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Genişletmek için tıkla ... Denedim Oyla: Oyla 0 Downvote
bayon' Alıntı: telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Genişletmek için tıkla ... Denedim