Yardım İlk Defa Android ve Xiaomi Mi 6 Kullanıcam Yardım.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhabalar herkese 1-2 saat önce Mi 6 64GB/6GB modelini sipariş verdim. Çok araştırdım sıkıntıları okudum umarım karşılaşmam o sıkıntılarla diyerek geçiş yaptım Mi 6'ya. 5 Yıldır Iphone 5s kullanıyorum daha önce hiç Android telefon kullanmadım çok fazla bilgim yok. ROM nedir Root nedir Kararlı Kararsız ne demektir Volte nedir? Kamerasının kötü olduğunu çok okudum fakat Google Camera uygulamasıyla normale döndüğünü okudum. Telefon 1-2 güne elime geçicek inşallah neler yapmam gerek gerçekten çok acemi hissediyorum kendimi Android kısmında.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Google Camera kullanmak istiyorsanız bazı bilgilere ihtiyacınız var . Sitede anlatımlar mevcut oradan öğrenebilirsiniz . Belki de orijinal kamera yazılımı da sizi tatmin eder hemen ön yargıyla bakarsanız kameraya S9 kalitesinde de çekse sizi memnun etmez. O yüzden önce bir deneyin beğenmezseniz araştırma yapar uygularsınız .
Güncellemeler yayınlandıktan sonra forumda kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz ona göre güncelleme yapıp yapmamaya karar verirsiniz. Güncellemeler her zaman sorunsuz olmayabiliyor.
Direk google play den indirilip kullanılmıyor yani google camera. Peki teşekkürler son olarak ekran koruyucu olarak bi öneriniz varmı acaba ?

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Direk google play den indirilip kullanılmıyor yani google camera. Peki teşekkürler son olarak ekran koruyucu olarak bi öneriniz varmı acaba ?
Google Play'den indiremezsiniz .
Mi 6'ya sahip değilim o yüzden kırılmaz cam için bir öneride bulunamam tecrübeli kişilere sorabilirsiniz. Ayrıca Mi 6 ekran çizilmezliği konusunda pek başarılı değil bu yüzden kırılmaz cam taktırana kadar dikkatli kullanın.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhabalar herkese 1-2 saat önce Mi 6 64GB/6GB modelini sipariş verdim. Çok araştırdım sıkıntıları okudum umarım karşılaşmam o sıkıntılarla diyerek geçiş yaptım Mi 6'ya. 5 Yıldır Iphone 5s kullanıyorum daha önce hiç Android telefon kullanmadım çok fazla bilgim yok. ROM nedir Root nedir Kararlı Kararsız ne demektir Volte nedir? Kamerasının kötü olduğunu çok okudum fakat Google Camera uygulamasıyla normale döndüğünü okudum. Telefon 1-2 güne elime geçicek inşallah neler yapmam gerek gerçekten çok acemi hissediyorum kendimi Android kısmında.
ilk defa araba kullanıyormuş gibi kullanın 1-2 ay tamam sorun yok diyorsanız trafiğe çıkın cogu iphone kullanıcısı köyde trafiksiz ortamda araba kullanmaya benzer root rom işleri bilmeyene zor işlerdir bilen adama 2+2=4 işlemi kadar kolaydır root jeilbreak diyebiliriz ama daha derin bir versiyon ne kadar jeilbreak yapsanız da root çok daha köklü bir izin verir iphone de alamayacagınız kadar yetkiniz vardır telefona kendini boz derseniz komple anakart sorununa kadar ilerleyebilir yavaş yavaş ögrenmeye çalışın emeklemeden yürümeye çalışırsanız düşersiniz sürekli düşerseniz yürümeye korkarsınız sonuç olarak iphone geri dönüş yaparsınız 5 bin tl den fazla ücret ödemeniz gerekir :)

Oyla:
Üst Alt