- Adım
- özer
- Cihazım
- redmi note 3
- Konular
- 28
merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce redmi note 3 üme cyanogenmod kurdum
ondan önce imei yi değiştirmiştim.
cyanogenmod kurduktan yaklaşık 10 gün sonra telefon bir anda sim kart gitti. şuan ne arama yapılabiliyor ne de hücresel ağa bağlanabiliyor.
fakat işin ilginç yanı, benim hattım turkcell. telefon benim hattımı takınca arama vs. yapmıyor fakat başka herhangi bir hat takınca hiç bir sıkıntı yok. hücresel e de bağlanıyor, mesaj da geliyor, arama da yapılıyor.
sizce sıkıntı nedir kaç gündür bunla uğraşıyorum çözemedim...
denediklerim: önce telefonu fabrika ayalarına döndürdüm olmadı.
sonrasında cyanogenmod u tekrar kurdum olmadı
en son telefondaki herşeyi sildim baştan twrp attım cyanogenmod attım, bu sefer sadece mobil ağ çekti, yine arama yapılamadı.. daha sonra mobil ağ da gitti.
bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
ondan önce imei yi değiştirmiştim.
cyanogenmod kurduktan yaklaşık 10 gün sonra telefon bir anda sim kart gitti. şuan ne arama yapılabiliyor ne de hücresel ağa bağlanabiliyor.
fakat işin ilginç yanı, benim hattım turkcell. telefon benim hattımı takınca arama vs. yapmıyor fakat başka herhangi bir hat takınca hiç bir sıkıntı yok. hücresel e de bağlanıyor, mesaj da geliyor, arama da yapılıyor.
sizce sıkıntı nedir kaç gündür bunla uğraşıyorum çözemedim...
denediklerim: önce telefonu fabrika ayalarına döndürdüm olmadı.
sonrasında cyanogenmod u tekrar kurdum olmadı
en son telefondaki herşeyi sildim baştan twrp attım cyanogenmod attım, bu sefer sadece mobil ağ çekti, yine arama yapılamadı.. daha sonra mobil ağ da gitti.
bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.