Soru İkincil romlardan birinde WiFi bağlanmıyor

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
40
hocam aosp romlarda tüm işlemleri yapabiliyorum k20 pro telefonum ile :D
Şüphem yok ama bir hacker saldırısı olduğunu düşün, ben daha avantajlıyım. En azından tüm hesaplarımı ele geçiremez.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Şüphem yok ama bir hacker saldırısı olduğunu düşün, ben daha avantajlıyım. En azından tüm hesaplarımı ele geçiremez.
hahaha hocam ona bakarsanız custom rom kullanıyorsunuz sizde en az benim kadar tehlikedesiniz en azından ben android 16 kullanıyorum :D

Son düzenleme:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
40
Android 17 rom çıkarsa (Android 7 hürmetine) kullanmayı düşünüyorum bakalım ama aynı tadı vermeyecektir, eminim. Hack konusuna gelirsek, bende hala hacklememiş 11 rom olacaktır, sende tek rom var :) :)

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Android 17 rom çıkarsa (Android 7 hürmetine) kullanmayı düşünüyorum bakalım ama aynı tadı vermeyecektir, eminim. Hack konusuna gelirsek, bende hala hacklememiş 11 rom olacaktır, sende tek rom var :) :)
Tek rom yok hocam bir sürü rom var ama birisinde bile sizin bahsettiğiniz her işlemi yapabiliyorum o anlamda söyledim siz her özellik için farkli rom yazmışsınız 😁

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
40
Tek rom yok hocam bir sürü rom var ama birisinde bile sizin bahsettiğiniz her işlemi yapabiliyorum o anlamda söyledim siz her özellik için farkli rom yazmışsınız 😁
Ben de birinde her şeyi yaparım ama güvenlik bakımından yapmıyorum, yoksa her romda işlerimi yaparım, WiFi ile olmasa bile mobil internetle yaparım. Ayrıca 12'si birarada benim romlar sadece yeniden başlatmam yeterli. Tek rom bozulsa ne yapacaksın, işin yoksa tekrar yükle. Multirom super bir özellik ama ne yazık ki bundan sonra olmayacak (Poco F1'den sonra).

Üst Alt