Yardım İkincil ekranları simule et

Koramiral.06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi Redmi 6A
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global mi11
Telefon Modeli
Redmi 6a
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese merhabalar, Redmi 6A cihazımada ayarlar kısmında dolanırken geliştirici seçenekler kısmında, ikincil ekranı simule et seçeneğine tıkladım ve karşıma : 480p,720p vs. seçenekleri çıktı ordan da 4k seçeneğine tıkladım ve yaklaşık 5-6 saniye sonra telefonun ekranı karardı ardından herhangi bir tepki alamadım ve cihazı yeniden başlatmak için güç tuşuna basılı tuttum ve cihaz kapandı tekrar açmayı denediğimde ise mi yazısı ve androidin olduğu ekranda takılı kaldım. Reboot systeme girmek istemiyorum cihazımdaki her şey silinir korkusuyla çünkü silinmemesi gereken fotoğraflar pdfler vs. var. Cihaza format atmadan kurtarmak mümkün mü bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Not: Android açılış ekranı yaklaşık 15 dakikadır açık ve hala yükleniyor. Ayrıca yüklü rom ve versiyon numarasından emin değilim

Enesim880

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
6
Yazılım bozulmuş sanırım, geliştirici seçenekleriyle fazla oynamamak lazım

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Bootlader kilidi açık ise açolış rkaranında açık kilit simgrsi olur. Açık ise twtp yükleyip aynı romu tekrar flash edersiniz.

Açık değil ise güvenli mod ile başlatmayı deneyebikşrsiniz ardından geliştirici ayarlarını kapatırsınız.

Güvenli mod açılış için: açılış erkranı gelir gelmez ses kısma yuşuna cihaz açılıncaya kadar basılı tutmak.

Dikkat edilecek nokta açılış ekranından önce basmamak

Kolay gelsin

Oyla:

Koramiral.06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi Redmi 6A
Konular
2
Twrp falan yüklü müydü cihazda
Hayır yüklü değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootlader kilidi açık ise açolış rkaranında açık kilit simgrsi olur. Açık ise twtp yükleyip aynı romu tekrar flash edersiniz.

Açık değil ise güvenli mod ile başlatmayı deneyebikşrsiniz ardından geliştirici ayarlarını kapatırsınız.

Güvenli mod açılış için: açılış erkranı gelir gelmez ses kısma yuşuna cihaz açılıncaya kadar basılı tutmak.

Dikkat edilecek nokta açılış ekranından önce basmamak

Kolay gelsin
Şu anda hala açılış ekranında kapatıp, açılış ekranı gelince kısma ses tuşuna mı basayım ?

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Çok teşekkür ederim işe yaradı, bundan sonra tekrar geliştirici seçenekleri aktif etmem halinde aynı sorunu yaşar mıyım veya benzer sorunlarla karşılaşır mıyım ?

Geçmiş olsun. Sevindim adınıza.
Bu konuda bir şey söylemem pek mümkün değil.:)

Oyla:
Üst Alt