Alış İkinci El PS4 Arıyorum

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Neden ps4 alinmasin kirik veya kirilabilir olduktan sonra. ayrica sunu da soyliyeyim cogu oyuna tr yama da cikiyor. Xbox da boyle bir durum yok sanirsam.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Neden ps4 alinmasin kirik veya kirilabilir olduktan sonra. ayrica sunu da soyliyeyim cogu oyuna tr yama da cikiyor. Xbox da boyle bir durum yok sanirsam.
Kırık konsolda online girilmiyor PS 4 de, amaç zaten bahsettiklerinde Online girmek, Xbox Gamepass ile de 1 haftada oynayacağı oyuna da 300-400 lira verme ihtiyacı olmayacak.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Aynen Gamepass geçiyor, zaten önemli kılan o oluyor. PS 4 ler de kırık olmuyor, 3 te vardı. Xbox One S bakın, oyunlar orada da mevcut, boşuna para vermeyin sıkıntılı Fat kasalara. Linkteki ürünler Gamepass e ait, Türkiye şartlarında asla PS alınmaz Xbox gibi bir nimet dururken. İkisini de denryimlemiş biri olarak.
Gamepass alınca önceki dönemde gamepass e gelenler oynanabilir oluyor yoksa satın alımı yaptığımız dönemden sonraki oyunlarmı?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Amac online ise zaten kirik konsol yaramaz. Yani tercih meselesi.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Gamepass alınca önceki dönemde gamepass e gelenler oynanabilir oluyor yoksa satın alımı yaptığımız dönemden sonraki oyunlarmı?
Attığım linkteki ürünler mevcut, oynanır diye biliyorum.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Aynen Gamepass geçiyor, zaten önemli kılan o oluyor. PS 4 ler de kırık olmuyor, 3 te vardı. Xbox One S bakın, oyunlar orada da mevcut, boşuna para vermeyin sıkıntılı Fat kasalara. Linkteki ürünler Gamepass e ait, Türkiye şartlarında asla PS alınmaz Xbox gibi bir nimet dururken. İkisini de denryimlemiş biri olarak.
Hocam MediaMarkt'da Xbox One S buldum ve 6 taksit oluyormuş. Sizce bu fiyata bu alınır mı?

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Hocam MediaMarkt'da Xbox One S buldum ve 6 taksit oluyormuş. Sizce bu fiyata bu alınır mı?
Hocam 300 civarlarına çıkacaksanız aceleniz yoksa bekleyin, Series S çıkacak yakından, fiyatı da 3000 dolaylarında olacağını tahmin ediyorum, bu fiyata asla alınmaz One S. Bekleyemezseniz de garantili ikinci el One X bakmak bile daha mantıklı, Media Markt fiyatları çok uçuk.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hocam 300 civarlarına çıkacaksanız aceleniz yoksa bekleyin, Series S çıkacak yakından, fiyatı da 3000 dolaylarında olacağını tahmin ediyorum, bu fiyata asla alınmaz One S. Bekleyemezseniz de garantili ikinci el One X bakmak bile daha mantıklı, Media Markt fiyatları çok uçuk.
Hocam One S sıfır 2700'e 6 taksitli bulmuştum ve hatta sipariş de vermiştim. Fakat gelin görün ki evdekilerle papaz oldum. Tekrar iptal ettim. Eğer alsaydım şimdi elimde olacaktı. Nasip işte.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Hocam One S sıfır 2700'e 6 taksitli bulmuştum ve hatta sipariş de vermiştim. Fakat gelin görün ki evdekilerle papaz oldum. Tekrar iptal ettim. Eğer alsaydım şimdi elimde olacaktı. Nasip işte.
Hocam vaz mı geçtiniz artık konsoldan? Hayırlısı olsun

Üst Alt