Alış İkinci El PS4 Arıyorum

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
1500
Ürün Takas Durumu
Takas düşünmüyorum
2. El PS4 arıyorum. Tek kol da olur, farketmez. Bütçem 1500 TL civarında. Kayseri'de yaşıyorum. Forum içerisinde alışveriş kategorisi burası olduğu için açtım. Yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Usta yanlış anlama da, bu fiyata PS bakmaktansa Xbox daha mantıklı bence.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
2. el icin sahibindene bakin bulundugunuz ilde ve cevresinden bakabilirsiniz deneyip alirsiniz. Ayrica kirik kullanacaksaniz sistem versiyonu 7.02 ustu almayin. Dediginiz fiyat araliginda bulamayabilirsiniz malum herseyin fiyati artmis durumda.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta yanlış anlama da, bu fiyata PS bakmaktansa Xbox daha mantıklı bence.
Teşekkür ederim ama Xbox'da istediğim oyunlar vs. mevcut mu bilmiyorum. Daha önce PS2 ve PS3 kullandım bu yüzden PS'ye aşinayım.
2. el icin sahibindene bakin bulundugunuz ilde ve cevresinden bakabilirsiniz deneyip alirsiniz. Ayrica kirik kullanacaksaniz sistem versiyonu 7.02 ustu almayin. Dediginiz fiyat araliginda bulamayabilirsiniz malum herseyin fiyati artmis durumda.
Oralara baktım ama daha önce o fiyata olan PS4'ler satılmış. Bana sadece Kayseri ve çevresinde olmasına gerek yok. Şehir dışından da kargoyla alabilirim.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Saticiya guvenip guvenmeme durumu deneyip almadaki amac sonucta urun size ulastiginda hatali da gelebilir o nedenle deneyip almakta fayda var. Baska illerde arkadaslariniz varsa onlarda kontrol edip alabilirler ki sahsen bende oyle yaptim. Yine de alabilirim diyorsaniz tercih sizin. 2 sene once cift kol fat kasasini 1650 tlye aldim.Su ortamda butcenizi yukseltmeniz lazim. Kardesimin tek kol cihazini da 2-3 ay once 1900 tl sattim.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Fat kasa alınmaz bence ama tercih meselesi, şahsen bütçe arttırıp Series S bakardım, Amazon'dan vergileri dahil 3500-3750 lira arası tutuyor, yeni gümrük vergisi düşüşüyle azalmış da olabilir, artık PS4 devri bitti maalesef.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Fat kasa alınmaz bence ama tercih meselesi, şahsen bütçe arttırıp Series S bakardım, Amazon'dan vergileri dahil 3500-3750 lira arası tutuyor, yeni gümrük vergisi düşüşüyle azalmış da olabilir, artık PS4 devri bitti maalesef.
Hocam peki Xbox'da da PS4 oyunları mevcut mu? FIFA, PES, WWE vb. Ayrıca PS4'ü kırdırıp istediğiniz oyunu oynuyorsunuz, bu durum Xbox'da da var mı?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Fat kasa da alinir ps4un ilk cikan modelleri alinmaz kronik sorunlarindan dolayi. Benimki fat kasa 1216 serisi sorunsuz. Butce varsa slim alinmali ama biraz fiyati farkli.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Ben Xbox'dan pek anlamam. 1500 TL civarı bir bütçem var. Xbox'ın hangi modelini almalıyım? Ayrıca Game Pass üyeliği Xbox konsollarda da geçerli oluyor mu? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Aliak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
One+ 5
Konular
0
Ben Xbox'dan pek anlamam. 1500 TL civarı bir bütçem var. Xbox'ın hangi modelini almalıyım? Ayrıca Game Pass üyeliği Xbox konsollarda da geçerli oluyor mu? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Aynen Gamepass geçiyor, zaten önemli kılan o oluyor. PS 4 ler de kırık olmuyor, 3 te vardı. Xbox One S bakın, oyunlar orada da mevcut, boşuna para vermeyin sıkıntılı Fat kasalara. Linkteki ürünler Gamepass e ait, Türkiye şartlarında asla PS alınmaz Xbox gibi bir nimet dururken. İkisini de denryimlemiş biri olarak.

Üst Alt