Soru İkinci El Mi6 Alacağım Dikkat etmem gereken hususlar.

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
Arkadaşlar Merhaba. Yurtdışından Mi 6 x Mi 8 Se derken ikisinden de vazgeçtim gerek süresi gerek problem çıkma ihtimali. Mi 6 almaya karar verdim. 1 Tane 2200 TL ye 6/128 Delta Garantili Mevcut ( faturası kayıpmış) bir tanede Kasım 2017 de Mi Store Çinden gelme 6/64 var 1800 TL istiyor. İkiside kozmetik olarak problemsiz deniyor lakin gidip görmedim. Sizce hangisi mantıklı ? Birde dikkat etmem gereken husus nedir jdi panel haricinde ? Yardımcı olacak varsa sevinirim.

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
İkinci el alacaksanız eğer mağazadan almanızı önermem. uygun veriyorsa kesin bir sıkıntısı vardır. Letgo uygulamasından bakın kullanıcının kendisiyle birebir görüşüp almanızı tavsiye ederim. Garanti fatura kayıpsa bile telefonu aldığı yere bildirerek bir kopyasını e-posta adresinize isteyebilirsiniz. yani artık kimse faturaya da önem vermiyor garantili ise imei ve seri nosundan tanıyorlar telefonu. Alırken paneline bakın, e-devletten imei sorgulayın, kozmetiğine bakın 20-30 dakika kurcalayın beğenirseniz alın.
Arkadaşda Mi 6 var hocam onu yanıma alıp gideceğim. İki cihazda görüşebileceğim yerdeler uzaktan almayacağım yani. Merkeze gitmek nasip olmadı daha. Teşekkür ederim herkeze

Oyla:
Üst Alt