İddia: Xiaomi, HTC'yi satın alabilir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Htc'nin satış iddiasına karşı cevabı ne oldu? Finansal konularda durumlar nedir? İşte son detaylar... 

Htc'nin birkaç yıldır finansal olarak bazı sorunlarla karşı karşıya olduğu çeşitli kaynaklar tarafından dile getirildi. Bu konular "Kahraman akıllı telefon" olarak da bilinen  'nin ortaya çıkmasına yol açtı. Doğruya doğru M7 zamanı için gayet güzel bir cihazdı. Şirketin M7'le başlayan çabaları en başta parlak gitti, daha sonra seri M8'le devam etti. Bir süre kullandığım memnun kaldığım telefonlardan biridir.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]One serisinin sonuncusu olan M9 ise çıktığından beridir piyasada çok iyi bir performans göstermiş değil. Hatta HTC'nin M9 bileşen siparişinde %30 luk kesinti yaptığı ortaya çıktı (2015'te toplam adet 3.2 milyon olarak gözüküyor). Uzun lafın kısası HTC'nin hisselerinin neden düşük olduğu az çok belli oluyor.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Tayvanlı şirket mali sorunları ile mücadele ederken ileri sürülen bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Çinli Xiaomi'nin HTC'yi satın alabileceği söylentisi var. Ama bu konuda HTC'nin cevabı nedir? İşte detaylar ve cevaplar...

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Düşen hisseler ve dahası

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Focus Taiwan ve Weibo'dan gelen son raporlara göre HTC'nin hisseleri çarşamba günü %5.79'a düştü (3.01 dolar). Ta Ching analisti Andy Hsu, hisselerin değerinin altına düştüğünü vurguladı. Hsu, hisselerin teknik olarak kırılgan hale geldiğini ve düşmeye devam edebileceğini açıkladı.

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Bu arada geçen salı düzenlenen yıllık genel toplantıda konuşan Cher Wang, düşük performans için ortaklarından özür diledi. Şirketin kayıplarını engellemek amacıyla işletme maliyetlerini düşürmek ve verimliliği de arttırmak için yeni satış kaynakları aramaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Gerçi bahsedilen yeni operasyonların tam detayları belli değil, ama HTC'nin ucuz ve performanslı sistem çipi tasarlayan MediaTek'le olan iş birliği devam ediyor. Bunun diğer mevyelerinden biri olan htc one me göründü.
[font=Arial, Tahoma, Times, serif]Tayvanlı üretici Çinli sosyal ağ Weibo'da, Xiaomi'nin HTC'yi satın alacağını düşündüren söylentileri yalanladı.Gelecek stratejilerinin devam edeceğini takipçileriyle paylaştı. Sonuç olarak Xiaomi iddiası çürültülmüş durumda. Ama HTC'nin gelecekteki operasyonlarının nasıl sonuçlanacağını ise zaman içinde göreceğiz. 

[font=Arial, Tahoma, Times, serif]kaynak:http://www.teknokulis.com/Haberler/Kurumsal/2015/06/05/iddia-xiaomi-htc-satin-almak-istiyor

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@benkimim hocam, acaba fontlarla biraz oynasak mı? Böyle çok rahatsız edici. Bazıları gözümüze batarcasına çok büyük, bazıları ise büyüteç ile okumayı gerektirecek kadar çok küçük olmuş. 

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:
@benkimim hocam, acaba fontlarla biraz oynasak mı? Böyle çok rahatsız edici. Bazıları gözümüze batarcasına çok büyük, bazıları ise büyüteç ile okumayı gerektirecek kadar çok küçük olmuş. 

hallediyorum hemen hocam ama resimleri gizliyor ona ne yapabilirim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Telefonda Chrome nedense düzenleme butonunu çalıştırmıyor. Tapatalk ile yaptım. Webten kontrol ettim. :D 
:@small yazı tipi normal okumak için çok küçüktür. :@large ta çok büyük. Bunlar böyle, özel başlıklar dip notlar falan için kullanılmalı. Aynı paragrafta gereksiz yere yani özel bir vurgusu olmadan kullanılan farklı yazitipleri gözü çok yorar. Bunları en azından large ve small boyutlarına aldım. Htc m7'nin linki de açıkta duruyordu yazıya hyperlink verdim. 

Yazıda bir resim linki görebildim. O da en üstteki htc logosu ve mesajda problemsiz görülüyor. 

Üst Alt