Çözüldü İcon pack değişiyor mu?

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Elite rom 13 22.9.7 beta
Telefon Modeli
Poco x3 pro 8/256 vayu
Bootloader Kilidi
Açık
Elite romda özel icon pack yukleyebilen var mı? Varsa nasıl yapılır?

Çözüm
Google Play'den özel bir icon pack blaze backless diye icon paketi. Daha öncesinde kullanmıştım diğer MIUI romlarinda aosp romlarinda sadece bu elite rom ile diğer MIUI custom romlarinda yapamadim

Emin misiniz hocam? Google Play'den indirilen icon paketlerini Miui başlatıcısı ile birlikte kullanamazsınız. Sadece Temalar uygulamasından indirdiğiniz icon paketlerini kullanabilirsiniz. Onun dışında mtz olarak kurduğunuz tema dosyalarinin iconlarini kullanabilirsiniz. Google Play'den indirilen iconlarin miui baslatici ile kullanıldığını ilk kez sizden duyuyorum.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Fakat arkadaşın kullandığı cihaz Poco ve başlatıcısı da Poco ve Poco başlatıcıda da ikon paketleri başlatıcı ayarlarından değiştirilebiliyor. İlk yorumunuzda zaten belirtmişsiniz cihaza ve Rom'a dair bilginiz olmadığını ben sadece size ve soruyu soran arkadaşa "Poco başlatıcı" hakkında bilgi vermek istedim.
Ve ayrıca Poco'da Xiaomi'ye ait bir başlatıcı... Xiaomi'nin Play Store'daki hesabından bakabilirsiniz;
Poco Başlatıcı'yı biliyorum hocam ancak romda ki dahili baslatici Poco Launcher değil. Xiaomi Sistem Başlatıcısı var. Ve bu baslatici da Play Store icon paketleri kullanılmıyor. Mesajda da belirttiğim gibi. Normalde.ne oldugunun bir onemi yok yani, romda varsayilan başlatıcı Poco degil. Eger varsayilan baslatici Poco degilse baska herhangi bir baslatici kurmakla Poco Launcher kurmak arasinda fark yok. Ayrica dedigim gibi, üçüncü parti olarak kurulan Poco Launcher Miui Romlarda pek stabil çalışmaz. Ozellikle navigasyon tuşları kullanmiyorsa arkadas Poco Launcher tam ekran kontrolleri ile birlikte de çalışmaz. Son uygulamalar kisminin animasyonları da olmaz cunku uyumlu degil.

Oyla:
Üst Alt