Çözüldü İcon pack değişiyor mu?

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Elite rom 13 22.9.7 beta
Telefon Modeli
Poco x3 pro 8/256 vayu
Bootloader Kilidi
Açık
Elite romda özel icon pack yukleyebilen var mı? Varsa nasıl yapılır?

Çözüm
Google Play'den özel bir icon pack blaze backless diye icon paketi. Daha öncesinde kullanmıştım diğer MIUI romlarinda aosp romlarinda sadece bu elite rom ile diğer MIUI custom romlarinda yapamadim

Emin misiniz hocam? Google Play'den indirilen icon paketlerini Miui başlatıcısı ile birlikte kullanamazsınız. Sadece Temalar uygulamasından indirdiğiniz icon paketlerini kullanabilirsiniz. Onun dışında mtz olarak kurduğunuz tema dosyalarinin iconlarini kullanabilirsiniz. Google Play'den indirilen iconlarin miui baslatici ile kullanıldığını ilk kez sizden duyuyorum.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Romunuzu ve cihazinizi tam bilmiyorum ancak bildiğim kadari ile bir Miui rom, Miui romlarda da temalar uygulamasını kullanarak icon degistirebiliyorsunuz. Farklı bir durum mu var bu romda?

Oyla:

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romunuzu ve cihazinizi tam bilmiyorum ancak bildiğim kadari ile bir Miui rom, Miui romlarda da temalar uygulamasını kullanarak icon degistirebiliyorsunuz. Farklı bir durum mu var bu romda?
Normal stock romda burdan degistirebiliyodum. Lakin şuan bu romda ve daha önce MIUI custom romlarinda degistiremiyorum. Elite rom 13 22.9.7 beta poco x3 pro

Ekli dosyalar

• IMG_20220918_203941.jpg
    IMG_20220918_203941.jpg
    281 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Normal stock romda burdan degistirebiliyodum. Lakin şuan bu romda ve daha önce MIUI custom romlarinda degistiremiyorum. Elite rom 13 22.9.7 beta poco x3 pro
İconlari nereden indiriyorsunuz hocam?

Oyla:

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İconlari nereden indiriyorsunuz hocam?
Google Play'den özel bir icon pack blaze backless diye icon paketi. Daha öncesinde kullanmıştım diğer MIUI romlarinda aosp romlarinda sadece bu elite rom ile diğer MIUI custom romlarinda yapamadim

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

Emin misiniz hocam? Google Play'den indirilen icon paketlerini Miui başlatıcısı ile birlikte kullanamazsınız. Sadece Temalar uygulamasından indirdiğiniz icon paketlerini kullanabilirsiniz. Onun dışında mtz olarak kurduğunuz tema dosyalarinin iconlarini kullanabilirsiniz. Google Play'den indirilen iconlarin miui baslatici ile kullanıldığını ilk kez sizden duyuyorum.

Oyla: Çözüm

bugycugy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
8

Poco cihazlarda .apk formatındaki ikon paketleri kullanılıyor diye biliyorum. Çünkü cihaz "Poco Launcher" yüklü geliyor, dilerseniz sizde Play Store'dan "Poco Launcher" indirip herhangi bir .apk uzantılı ikon paketini yükleyebilirsiniz.

Görsel temsili:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

byks34 sorunuza ve sorununuza gelecek olursakta, Rom'dan kaynaklı olabilir. Rom'un illa ki Telegram'da grubu ya da kanalı vardır oradan iletişime geçmeye çalışınız ya da "Launcher"inizi değiştirip deneyebilirsiniz.

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Poco cihazlarda .apk formatındaki ikon paketleri kullanılıyor diye biliyorum. Çünkü cihaz "Poco Launcher" yüklü geliyor, dilerseniz sizde Play Store'dan "Poco Launcher" indirip herhangi bir .apk uzantılı ikon paketini yükleyebilirsiniz.

Görsel temsili:

byks34 sorunuza ve sorununuza gelecek olursakta, Rom'dan kaynaklı olabilir. Rom'un illa ki Telegram'da grubu ya da kanalı vardır oradan iletişime geçmeye çalışınız ya da "Launcher"inizi değiştirip deneyebilirsiniz.
Ucuncu parti baslaticilar ile icon degistirilebilecegini tabiki de bende biliyorum ancak yanitta da söylediğim gibi "Miui Baslatici" da apk icon paketleri kullanilmaz. Poco Launcher gibi bir ton baslatici var zaten ancak bahsettigim Miui Baslatici. Xiaomi'nin sistem baslaticisinda Play Store'dan indirdiginiz icon paketlerini kullanamazsiniz. Ayrica Poco Launcher bir cok konuda stabil olmayan bir başlatıcı. Miui romlarda pekte islevsel değildir. İcon degistirmek icin baska bir launcher kullanacaksaniz tonlarca islevsel Launcher var zaten (Orn. Microsoft Launcher)

Oyla:

bugycugy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
8
Ucuncu parti baslaticilar ile icon degistirilebilecegini tabiki de bende biliyorum ancak yanitta da söylediğim gibi "Miui Baslatici" da apk icon paketleri kullanilmaz. Poco Launcher gibi bir ton baslatici var zaten ancak bahsettigim Miui Baslatici. Xiaomi'nin sistem baslaticisinda Play Store'dan indirdiginiz icon paketlerini kullanamazsiniz. Ayrica Poco Launcher bir cok konuda stabil olmayan bir başlatıcı. Miui romlarda pekte islevsel değildir. İcon degistirmek icin baska bir launcher kullanacaksaniz tonlarca islevsel Launcher var zaten (Orn. Microsoft Launcher)
Fakat arkadaşın kullandığı cihaz Poco ve başlatıcısı da Poco ve Poco başlatıcıda da ikon paketleri başlatıcı ayarlarından değiştirilebiliyor. İlk yorumunuzda zaten belirtmişsiniz cihaza ve Rom'a dair bilginiz olmadığını ben sadece size ve soruyu soran arkadaşa "Poco başlatıcı" hakkında bilgi vermek istedim.
Ve ayrıca Poco'da Xiaomi'ye ait bir başlatıcı... Xiaomi'nin Play Store'daki hesabından bakabilirsiniz;

Oyla:

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Stock rom ve ve aosp romlarda kullandım playdan indirdiğim icon pack'i sadece bir kaç custom eu romda desteklenmedigini fark ettim. Şu kısımda seçenek olurdu kullandigimda ama şuan yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel temsili:

Play'den farklı bir launcer indirdiğim de indirdiğim icon pack çalışıyor. MIUI daha hoşuma gidiyor bakicam eğer yamalaya bilirsem başka romdan alıp flashlamaya calisacam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-19-21-09-42-380_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2022-09-19-21-09-42-380_com.miui.home.jpg
    471 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt