Yardım İçi Erimiş Vidayı nasıl çıkarırım?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Vida ile toravida arasına bez gibi bir şey koyarak de açmayı deneyebilirsiniz biraz da bastırarak tornavidanın da kalın olmasında fayda var hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşım Allah sana mesaj vermiş devam etme diye :) 3 gun önce bende led düşmesinden dolayı tvyi açtım youtubedeki videolara bakıp , sonuç ortada 4bin masraf çıkınca yeni tv sipariş ettim . panel çok hassas oluyor zorlamanı tavsiye etmem tvyi açması dert ama toplaması daha büyük dert
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Arkadaşım Allah sana mesaj vermiş devam etme diye :) 3 gun önce bende led düşmesinden dolayı tvyi açtım youtubedeki videolara bakıp , sonuç ortada 4bin masraf çıkınca yeni tv sipariş ettim . panel çok hassas oluyor zorlamanı tavsiye etmem tvyi açması dert ama toplaması daha büyük dert
Hahaha hocam çok geçmiş olsun, bir de ben deneyeyim şansımı bu şekilde kullanmaktan iyidir herhalde, ama nasıl bu hale geldi cihaz merak ettim :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hahaha hocam çok geçmiş olsun, bir de ben deneyeyim şansımı bu şekilde kullanmaktan iyidir herhalde, ama nasıl bu hale geldi cihaz merak ettim :)
Aslında hiçbirşey yapmadım bu hale gelmesi için , ledleri tamir ettikten sonra anakartinda üzerinde olduğu metalden arka paneli ekranın olduğu plastik ön panele oturtmaya çalışırken olduğunu düşünüyorum ve bu videolarda görünenin aksine çok zor bi işlem . Heleki tv daha önceden tamir gormemisse yani hic açılmamış ise daha da zorlaşıyor. Sizin tv de lg marka mi?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Aslında hiçbirşey yapmadım bu hale gelmesi için , ledleri tamir ettikten sonra anakartinda üzerinde olduğu metalden arka paneli ekranın olduğu plastik ön panele oturtmaya çalışırken olduğunu düşünüyorum ve bu videolarda görünenin aksine çok zor bi işlem . Heleki tv daha önceden tamir gormemisse yani hic açılmamış ise daha da zorlaşıyor. Sizin tv de lg marka mi?
Evet hocam, zaten daha çok LG de oluyor bu sorun, bir daha tövbee

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
çizik atarak düz tornavida ile olabilir

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3

Hasarlı vidaları sökmek için bu tür aparatlar mevcut. :) (Ben kullanmadım)

Son düzenleme:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86

Hasarlı vidaları sökmek için bu tür aparatlar mevcut. :) (Ben kullanmadım)
Açmaktan vazgeçtim hocam 2 hafta daha öyle dursun, küçük cam vantuzu alıp öyle ayıracağım paneli

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Çekilin ben TV üreticisiyim Arçelik,Beko,Grundıng,LG benden sorulur :D Hocam zaten televizyonu pahalı yapan tek parça opencell(ekran) onun dışındakiler hiçbirşey

Hocam opencell(ekran) hassas birşey çerçevesine tam oturmayıp kastırdıysanız çat diye kırılır ona dikkat etmeniz lazım wait~~

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Çekilin ben TV üreticisiyim Arçelik,Beko,Grundıng,LG benden sorulur :D Hocam zaten televizyonu pahalı yapan tek parça opencell(ekran) onun dışındakiler hiçbirşey

Hocam opencell(ekran) hassas birşey çerçevesine tam oturmayıp kastırdıysanız çat diye kırılır ona dikkat etmeniz lazım wait~~
Hocam cidden tamirciyseniz bu onarım ne kadar tahminen?

Üst Alt