Sürekli Mi4'ün introsu geçiyor. Acaba Mi5 hayalleri suya mı düştü? Mi4i gibime gelmeye başladı.
Buna aslında Mi4i demek çok yanlış olmuş. Redmi 2i çok daha uygun bir isim olurduZizifos' Alıntı:chatin_62' Alıntı:Tweet'lerden, stream down mesajları arasından anladığım kadarıyla,
Mi4i 5" ve Iphone6 boyutunda ve 7.8mm kalınlığına sahip. (İnşaallah yanlış anlamışımdır) metal değil plastik kasaya sahip, 5 renk opsiyonu var.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Hocam telefonda snapdragon 615 var yani Mi4'ün ucuzu olarak piyasaya sürülecek ve benim için iyi haber . Redmi 1s 'den sonra telefon arayışlarım son buldu
Su an cok müsait değilim. Ara ara ana hatlarını görmeye çalışıyorum. Siz bu telefonu Mi4'e tercih edermisiniz yani?xxSpecter' Alıntı:Telefon teknik özellikler bakımından tatmin edici değil ama testleri görmediniz mi? Acayip bir telefon olmuş. Herşey donanım değil.
chatin_62' Alıntı:Su an cok müsait değilim. Ara ara ana hatlarını görmeye çalışıyorum. Siz bu telefonu Mi4'e tercih edermisiniz yani?xxSpecter' Alıntı:Telefon teknik özellikler bakımından tatmin edici değil ama testleri görmediniz mi? Acayip bir telefon olmuş. Herşey donanım değil.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ByKatre' Alıntı:Hocam Snapdragon 615 kötü işlemci değil ki. Fiyata göre tercih edilebilecek seviyede cihaz. Hele de 560 TL gibi bir rakama tekabül ettiği için. Bende UMİ ZERO almayı düşünüyordum. Biraz daha bekleyip bunu almayı düşünüyorum.