- Adım
- Efe kaan
- Cihazım
- Redmi note 11
- Konular
- 1
Özel serviste ekran değişimi sonrası 90Hz özelliği çalışmıyor (redmi note 11)
Ekran orjinalmi acabaÖzel serviste ekran değişimi sonrası 90Hz özelliği çalışmıyor (redmi note 11)
Yan sanayi ekrandır. Yan sanayi ekranlar 60 hz olur.Özel serviste ekran değişimi sonrası 90Hz özelliği çalışmıyor (redmi note 11)
Hocam sıfırdan rom atmayı deneyin bende endo rom kurduğumda ayarlardan yenileme hızı gitmişti tekrar kurdum sıfırdan düzeldi.Evet servis çıkma orjinal
Çok bir bilgim yok nasıl yapabilirimHocam sıfırdan rom atmayı deneyin bende endo rom kurduğumda ayarlardan yenileme hızı gitmişti tekrar kurdum sıfırdan düzeldi.
hocam bilginiz yoksa rom yükleme işlemlerine girişmeyin masraf çıkabiliyor. geri servise gönderin durumu anlatın belki basşka bir cihaza ait orjinal ekranı taktıkları için yoktur 90hzÇok bir bilgim yok nasıl yapabilirim
Ekran yenileme hızı donanımsal bir şeydir. Ekran donanımsal olarak desteklemiyorsa bunu yazılımsal müdahale ile kullanmanın yolu yoktur. Cihazı tekrar servise gönderin.Peki başka bir yol lâ 90 hz ekranı kullanabilir miyim
Donanımsal olarak destekliyor 90 hz seçmeme rağmen 60 hz gösteriyorEkran yenileme hızı donanımsal bir şeydir. Ekran donanımsal olarak desteklemiyorsa bunu yazılımsal müdahale ile kullanmanın yolu yoktur. Cihazı tekrar servise gönderin.