Soru Hypertn rom deneyen, kullanan var mı ?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Arkadaşlar selamlar, elime bir tane hediye 13 ultra geçti cihaz kayıtlı her işlemi yapılmış bl si açık rootlu cihaz. Cihazda hypertn v2.4 rom yüklü ben bu rom'u hiç kullanmadım yani bilmiyorum vakıf değilim bu rom iyimidir tavsiye edermisiniz ?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
En iyi çin tabanlı romdur.(benim gözümde)romda tek sorun ettiğim türkçe dil olayının üstüne çok düşmüyorlar.eu gibi özelleştirme yok romda.gereksiz herseyden arındırılmış romdur.mi14 kullanıyorum.2.5 yapılacak yakın zamanda telegramdan takipteyim kanalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram sayfası

Ekli dosyalar

• IMG_20240702_201154.jpg
    IMG_20240702_201154.jpg
    543 KB · Görüntüleme: 35

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
En iyi çin tabanlı romdur.(benim gözümde)romda tek sorun ettiğim türkçe dil olayının üstüne çok düşmüyorlar.eu gibi özelleştirme yok romda.gereksiz herseyden arındırılmış romdur.mi14 kullanıyorum.2.5 yapılacak yakın zamanda telegramdan takipteyim kanalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram sayfası

Anladım hocam, deneyelim bakalım. Teşekkür ederm yorumunuz için..

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Anladım hocam, deneyelim bakalım. Teşekkür ederm yorumunuz için..
Rica ederim ben denedim o yüzden böyle yorum yaptım ve yakından takip ediyorum romu.şuan kullanmama sebebim dil olayı sevmiyorum yarı türkçe yarı ingilizce romu.ücretli elite kullanıyorum

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Rica ederim ben denedim o yüzden böyle yorum yaptım ve yakından takip ediyorum romu.şuan kullanmama sebebim dil olayı sevmiyorum yarı türkçe yarı ingilizce romu.ücretli elite kullanıyorum

Evet farkettim onu mesela detail specs device diyor altında herşey Türkçe ama ana menü iç geçişlerde ingilizce yarı yarıya çok sorun feğil ama onuda zaman içinde çözerler bence.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Evet farkettim onu mesela detail specs device diyor altında herşey Türkçe ama ana menü iç geçişlerde ingilizce yarı yarıya çok sorun feğil ama onuda zaman içinde çözerler bence.
Ben söyledimde eu dil dosyasını kullanıyoruz diyor yalan söylüyor:)ama rom pil performans cok iyi zamanla anlarsınız

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Ben söyledimde eu dil dosyasını kullanıyoruz diyor yalan söylüyor:)ama rom pil performans cok iyi zamanla anlarsınız
EU Romu uzun zamandır Sayın suatsari hocam türkçeleştiriyordu, geçenlerde kendisi ile görüştüğümde, bu işi bırakalı yaklaşık 2 sene olduğunu söylemişti

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
EU Romu uzun zamandır Sayın suatsari hocam türkçeleştiriyordu, geçenlerde kendisi ile görüştüğümde, bu işi bırakalı yaklaşık 2 sene olduğunu söylemişti

Fazlaca vakit, emek istediği aşikar, Süreklilikte insanı bir yerden sonra bunaltıyor galiba hocam.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80

Evet hocam onu biliyorumda türkçeleştiren hala arkadaslar var.ben elite plus kullanıyorum rom 99.99 türkçe.elite plusın çin altyapılısını kullanıyorum.hypertn ekibi umursamıyor. Çin romunu türkçeleştiren modül var.overlays dosyaları tam roma eklemiyorlar:)

Üst Alt