Çözüldü Hyperos'tan Miui 14'e geri dönüş

akayklc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa K.
Cihazım
Mi5s
Meslek
IT Professional
Konular
2
Dostlar merhaba, hali hazırda global OS1.0.4.0.UMFMIXM sürümü yüklü 13t kullanıyorum bir kaç saat sonra bootloader kilidi açıp Rusya romu miui 14'e geçiş yapmayı düşünüyorum
downgrade mümkün mü acaba? veya hyperos global sürümden hyperos rus sürümüne mi geçmem gerek. Bu konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Geçen hafta HyperOS'lu Note 11 Pro cihazımı brick etmiştim. Ustaya götürdüm ve dirençli IMEI işlemini de aradan çıkarmasını istedim. Hem direnç attı hemde cihazımı unbrick yaptı. Cihazı açtığımda MIUI 14 yüklüydü ve Bootloader kilidi kapalıydı. Sonrasında HyperOS'a güncelledim cihazı. Sırf müzik dinlerken sesi düşük geldiği için HyperOS'tan kurtulmak istiyorum. Eğer PC'den bu işi başarabilen varsa bende takipteyim.

akayklc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa K.
Cihazım
Mi5s
Meslek
IT Professional
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen hafta HyperOS'lu Note 11 Pro cihazımı brick etmiştim. Ustaya götürdüm ve dirençli IMEI işlemini de aradan çıkarmasını istedim. Hem direnç attı hemde cihazımı unbrick yaptı. Cihazı açtığımda MIUI 14 yüklüydü ve Bootloader kilidi kapalıydı. Sonrasında HyperOS'a güncelledim cihazı. Sırf müzik dinlerken sesi düşük geldiği için HyperOS'tan kurtulmak istiyorum. Eğer PC'den bu işi başarabilen varsa bende takipteyim.
ses düşüklüğü için 4pda forumda mi13t için bölgeyi virgin adaları yapın demişlerdi sizin cihazda da deneyin isterseniz belki işe yarayabilir

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dostlar merhaba, hali hazırda global OS1.0.4.0.UMFMIXM sürümü yüklü 13t kullanıyorum bir kaç saat sonra bootloader kilidi açıp Rusya romu miui 14'e geçiş yapmayı düşünüyorum
downgrade mümkün mü acaba? veya hyperos global sürümden hyperos rus sürümüne mi geçmem gerek. Bu konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
HyperOS da kilit açma süresi 72 saat,eğer ki açıp
Mi Flash üzerinden doğru romu kurarsanız bir sorun olmaz.

akayklc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa K.
Cihazım
Mi5s
Meslek
IT Professional
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperOS da kilit açma süresi 72 saat,eğer ki açıp
Mi Flash üzerinden doğru romu kurarsanız bir sorun olmaz.
Cevap için teşekkür ederim az önce başarılı şekilde miui 14 rusya romuna sorunsuz geçiş yaptım

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13
Redmi note 11 pro plus 5g cihazım hyperos yükledim yükleyeli şarj konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Eskiden tüm gün aktif kullandığım halde, 35 40 civarı kalan şarjım hyperos ile 10 saat bile gitmemeye başladı, hyperosta bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı. Belki güncelleme gelir düzelir diye bi umut bekliyorum, fakat gelmez diyorsanız miui14e dönmeyi düşünüyorum. Akıl almak istedim fikri olan lütfen cevaplasın arkadaşlar iyi forumlar

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Redmi note 11 pro plus 5g cihazım hyperos yükledim yükleyeli şarj konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Eskiden tüm gün aktif kullandığım halde, 35 40 civarı kalan şarjım hyperos ile 10 saat bile gitmemeye başladı, hyperosta bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı. Belki güncelleme gelir düzelir diye bi umut bekliyorum, fakat gelmez diyorsanız miui14e dönmeyi düşünüyorum. Akıl almak istedim fikri olan lütfen cevaplasın arkadaşlar iyi forumlar
Redmi note 12 pro 5G kullanıyorum bendede böyle olmuştu, şuan tayvan rom kullanıyorum şarj sürem 10 saati buluyor full kullanımda.

Üst Alt