Rom HYPEROSPOWER 1.0.9.0 A14 Çin Stabil

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
8
play store satın alma sorunu oldu bende taiwan rom a döndüm cihaz sertifa hatası alıyorum çözümü varmı bunun için

Josue35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mİ 13
Meslek
Türk Telekom CBS
Konular
9
play store satın alma sorunu oldu bende taiwan rom a döndüm cihaz sertifa hatası alıyorum çözümü varmı bunun için

ben böyle sertifikalı yapıp güvenlik güncellemeleri alıp sorunu çözmüştüm deneyin isterseniz

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
8
bu rom u yükledim satın alma sorunu yaşadım sonra taiwan rom yükledim satın alma sorunu devam ediyor düzelmedi not: daha önceden satın alma sorunu yaşamadım çözüm için yapacak bişey varmı?

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
bu rom u yükledim satın alma sorunu yaşadım sonra taiwan rom yükledim satın alma sorunu devam ediyor düzelmedi not: daha önceden satın alma sorunu yaşamadım çözüm için yapacak bişey varmı?
Telefonu tam sıfırlayıp global kurun sonra Tayvan kurun

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
8
Telefonu tam sıfırlayıp global kurun sonra Tayvan kurun
dirençli telefon sıfırlamak için twrp lazım oda yüklenmiyor twrp yükleyince cihaz fasboot ta kalıyor çok twrp denedim sonuç alamadım direk glabal sonra taiwan kursam düzelirmi acaba

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi A1
Konular
0
dirençli telefon sıfırlamak için twrp lazım oda yüklenmiyor twrp yükleyince cihaz fasboot ta kalıyor çok twrp denedim sonuç alamadım direk glabal sonra taiwan kursam
Fastboot global kurarsan sıfırlanmış olacak sonrası tw kurup bakabilirsin.Root kullanıyorsan magisk modülü de deneyebilirsin.

halilkarakuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Hocam selamlar sizin modem dosyanızı tayvan romunda kullansam sıkıntı olurmu acaba

memleketim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketenlim
Cihazım
Mi note3
Konular
4
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Dün kurulumu yaptım genel olarak iyi. Ancak aynı romun EU tabanlı olanında olduğu gibi vakıfkatılıma ait banka uygulamasında cihazı rotlu sanıp çalışmıyor, halbuki sadece roomu kurdum rot vs yüklemedim. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine eski sürüm banka uygulaması kurdum ama bu kez de güncellemeden kullanıma izin vermiyor.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Uzun süre 1.0.8.0 global tabanlıyı kullandıktan sonra 1.0.10.0 sürümüne geçtim ama bu daha cezbedici geldi ve 1.0.9.0 çin tabanlı sürüme geçtim, 28 Eylül 2024 tarihi itibarıyla 1 hafta oldu kullanıyorum. Diğer romlara göre çom stabil geldi bana ve herşeyden önemlisi herşey Türkçe. Yalnız kullanımım süresince tek bir hata ile karşılaştım o da gboard la alakalı, sanırım modla alakalı. Alt çubuk ile klavye arasında bayağı bir boşluk var, bir sonraki güncellemede bu düzeltilirse çok daha iyi olur gibi geliyor bana yada sonradan yapabileceğimiz bir düzeltme varsa o da olur. İkinci olarak da hata demeyelim de istek diyelim, modlu launcherda büyük klasör seçeneklerinde 1x2 ve 2x1 seçenekleri olan ve ana ekrandayken bildirim çubuğundaki saati gizleyebilecek bir mod eklersen benim gibi rahatsızları sevindirmiş olursun 😅, 3cü olarakta ayarların en tepesindeki "Güvenlik Durumu" sekmesini, "Cihazım" sekmesinin en altına yada "Güvenlik ve acil durum" sekmesinin içine almanın bir imkanı var mıdır? Çoğu arkadaşın yazdığı gibi herhangi bir ödeme problemi yaşamadım. Bunlar dışında şimdilik iyi gidiyor. Eğer başka birşeye denk gelirsem bildirim yaparım, tekrardan eline emeğine sağlık Suleyman_329 kardeşim...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-28-00-11-30-864_com.android.settings-edit.png
    Screenshot_2024-09-28-00-11-30-864_com.android.settings-edit.png
    259,8 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2024-09-28-00-11-17-109_org.telegram.messenger-edit.png
    Screenshot_2024-09-28-00-11-17-109_org.telegram.messenger-edit.png
    653,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20240928_001354.png
    IMG_20240928_001354.png
    354,3 KB · Görüntüleme: 8

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Uzun süre 1.0.8.0 global tabanlıyı kullandıktan sonra 1.0.10.0 sürümüne geçtim ama bu daha cezbedici geldi ve 1.0.9.0 çin tabanlı sürüme geçtim, 28 Eylül 2024 tarihi itibarıyla 1 hafta oldu kullanıyorum. Diğer romlara göre çom stabil geldi bana ve herşeyden önemlisi herşey Türkçe. Yalnız kullanımım süresince tek bir hata ile karşılaştım o da gboard la alakalı, sanırım modla alakalı. Alt çubuk ile klavye arasında bayağı bir boşluk var, bir sonraki güncellemede bu düzeltilirse çok daha iyi olur gibi geliyor bana yada sonradan yapabileceğimiz bir düzeltme varsa o da olur. İkinci olarak da hata demeyelim de istek diyelim, modlu launcherda büyük klasör seçeneklerinde 1x2 ve 2x1 seçenekleri olan ve ana ekrandayken bildirim çubuğundaki saati gizleyebilecek bir mod eklersen benim gibi rahatsızları sevindirmiş olursun 😅, 3cü olarakta ayarların en tepesindeki "Güvenlik Durumu" sekmesini, "Cihazım" sekmesinin en altına yada "Güvenlik ve acil durum" sekmesinin içine almanın bir imkanı var mıdır? Çoğu arkadaşın yazdığı gibi herhangi bir ödeme problemi yaşamadım. Bunlar dışında şimdilik iyi gidiyor. Eğer başka birşeye denk gelirsem bildirim yaparım, tekrardan eline emeğine sağlık Suleyman_329 kardeşim...
Kral klavyedeki boşluk için modül var diğer söylediklerini sonraki sürümde dikkate alicam teşekkür ederim

Üst Alt