- Adım
- orta
- Cihazım
- xiaomi 13
- Konular
- 8
play store satın alma sorunu oldu bende taiwan rom a döndüm cihaz sertifa hatası alıyorum çözümü varmı bunun için
play store satın alma sorunu oldu bende taiwan rom a döndüm cihaz sertifa hatası alıyorum çözümü varmı bunun için
Telefonu tam sıfırlayıp global kurun sonra Tayvan kurunbu rom u yükledim satın alma sorunu yaşadım sonra taiwan rom yükledim satın alma sorunu devam ediyor düzelmedi not: daha önceden satın alma sorunu yaşamadım çözüm için yapacak bişey varmı?
dirençli telefon sıfırlamak için twrp lazım oda yüklenmiyor twrp yükleyince cihaz fasboot ta kalıyor çok twrp denedim sonuç alamadım direk glabal sonra taiwan kursam düzelirmi acabaTelefonu tam sıfırlayıp global kurun sonra Tayvan kurun
Fastboot global kurarsan sıfırlanmış olacak sonrası tw kurup bakabilirsin.Root kullanıyorsan magisk modülü de deneyebilirsin.dirençli telefon sıfırlamak için twrp lazım oda yüklenmiyor twrp yükleyince cihaz fasboot ta kalıyor çok twrp denedim sonuç alamadım direk glabal sonra taiwan kursam
Kral klavyedeki boşluk için modül var diğer söylediklerini sonraki sürümde dikkate alicam teşekkür ederimUzun süre 1.0.8.0 global tabanlıyı kullandıktan sonra 1.0.10.0 sürümüne geçtim ama bu daha cezbedici geldi ve 1.0.9.0 çin tabanlı sürüme geçtim, 28 Eylül 2024 tarihi itibarıyla 1 hafta oldu kullanıyorum. Diğer romlara göre çom stabil geldi bana ve herşeyden önemlisi herşey Türkçe. Yalnız kullanımım süresince tek bir hata ile karşılaştım o da gboard la alakalı, sanırım modla alakalı. Alt çubuk ile klavye arasında bayağı bir boşluk var, bir sonraki güncellemede bu düzeltilirse çok daha iyi olur gibi geliyor bana yada sonradan yapabileceğimiz bir düzeltme varsa o da olur. İkinci olarak da hata demeyelim de istek diyelim, modlu launcherda büyük klasör seçeneklerinde 1x2 ve 2x1 seçenekleri olan ve ana ekrandayken bildirim çubuğundaki saati gizleyebilecek bir mod eklersen benim gibi rahatsızları sevindirmiş olursun , 3cü olarakta ayarların en tepesindeki "Güvenlik Durumu" sekmesini, "Cihazım" sekmesinin en altına yada "Güvenlik ve acil durum" sekmesinin içine almanın bir imkanı var mıdır? Çoğu arkadaşın yazdığı gibi herhangi bir ödeme problemi yaşamadım. Bunlar dışında şimdilik iyi gidiyor. Eğer başka birşeye denk gelirsem bildirim yaparım, tekrardan eline emeğine sağlık Suleyman_329 kardeşim...