HyperOS Hyperos3 güncellemesi sonrasi nv data corrupted hatasi

resmi seven adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp durak
Cihazım
Niye 13 pro
Konular
1
Resmi note 13 pro cihazıma hyperos 3 güncellemesi geldi guncelledim bir ekran geldi reboot wipe data filan aşağıda nv data is corrupted diyordu ve hyperos 3 guncelleme yapamadim tüm hafıza gitti ve ayarlarda yine hyperos 3 guncellemesi var napmaliyim lütfen yardim edin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılan
(direnç işlemli cihazlar hariç)
Note 13 pro plus + (zircon)
Note 13 pro 4g (emerald)
Note 14 pro + (çin server kayıtlı, fake rom)
xiaomi 12 & 13 serisi ve 14 ultra (Dirençsiz fake rom)
modellerini hyperos 3 e güncellerseniz recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.

Şuan için bir çözüm yok. Note 13 pro 4g de global olmasına rağmen yazılımsal imei atarken patch yapıldığı için bu cihazda güncellenmiyor. Yüksek ihtimal bu sürümde kaldı artık. Direnç vs değiştirilip güncelleme yaptırılır ama değmez diye düşünüyorum.

TheProfyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi note 14 p
Konular
0
Resmi note 13 pro cihazıma hyperos 3 güncellemesi geldi guncelledim bir ekran geldi reboot wipe data filan aşağıda nv data is corrupted diyordu ve hyperos 3 guncelleme yapamadim tüm hafıza gitti ve ayarlarda yine hyperos 3 guncellemesi var napmaliyim lütfen yardim edin
Fake rom mu kullandın

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Fake rom mu kullandın
evet note 13 pro 4g, note 13 pro plus, 12 pro 5g gibi yazılımsal kayıt olan cihazlarda bazı part lar editlendiği için fake rom gibi algılanıyor ve firma hyperos 3 te buna önlem getirmiş.

DAMARCI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
7
Note 13 pro 4g (emerald)
modellerini hyperos 3 e güncellerseniz recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.

Şuan için bir çözüm yok. Note 13 pro 4g de global olmasına rağmen yazılımsal imei atarken patch yapıldığı için bu cihazda güncellenmiyor. Yüksek ihtimal bu sürümde kaldı artık. Direnç vs değiştirilip güncelleme yaptırılır ama değmez diye düşünüyorum.
Ben reboot yapmama rağmen açamadım başka çözümü varmı

morische

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
moris
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
Mühendis
Konular
16
Note 13 pro 4g (emerald)

Günaydın.
Listede yok ama yine de size sorup teyit etmek istedim. Note 13 Pro 5G (Garnet) için Hyperos 3 güncellemesi gelirse güncelleyelim mi? Cihaz server kayıtlı ve bootloader kilidi açık.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Günaydın.
Listede yok ama yine de size sorup teyit etmek istedim. Note 13 Pro 5G (Garnet) için Hyperos 3 güncellemesi gelirse güncelleyelim mi? Cihaz server kayıtlı ve bootloader kilidi açık.
verdiğiniz bilgiler doğru ise o cihaz sorunsuz yapması lazım. Server kayıt demek cihaz fabrikasyon haliyle orjinal şekilde duruyor demektir.

Üst Alt