Hindistan romunda NFC çalışmaz çözüm yok , Hindistan harici bir rom yükleyin.Merhabalar romu yükledim stabil çalışıyor lakin nfc yok sanırsam buna bir çözüm var mı acaba
Diğer romlarda hypreos 1 yüklemiştim bazı romlarda şebeke sorunu bazı romlarda yetkisiz diye bir sorun yaşamıştım hypreos 2 global da bu sorun varmı acaba bilginiz varmıHindistan romunda NFC çalışmaz çözüm yok , Hindistan harici bir rom yükleyin.
Diğer romlarda hypreos 1 yüklemiştim bazı romlarda şebeke sorunu bazı romlarda yetkisiz diye bir sorun yaşamıştım hypreos 2 global da bu sorun varmı acaba bilginiz varmı
Direncli Xiaomi cihazlarda Hyperos 2.0 yükleyince imei silinebiliyor , rn13pro5G de aynı sorun oluyormu bilgim yok araştırıp öyle yükleyin .Hocam cihaz cin hint rom yüklü bu güncelleme geldi direnc kayıtlı cihaz bu güncelleme yaparsam şebeke gider mi daha önce gitti hint rom yükledim geldi bunu yaparsam gider mi bl kapalı
Bl açık çin sanırsamCihaz çinmi globalmi
Bl acıkmı ?
Çin cihazda şebeke sorunu olmaması için global rom yukledikten sonra çin veya hindistan modem yüklemen gerekiyor bu rom Hindistan romu oldugundan modem yüklemen gerek olmadan şebeke gelir .Bl açık çin sanırsam