Rom HyperOS V1.0.14 | Android 14

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
hocam ben aslında call of duty mobile için araştırıyorum. Hatta şuan elite romu indirmeye başladım. Cdm de şöyle bir sorun var. Mesela 8+gen1 kullanan zte nubia telefonda 120 fps kilidi açık ve istediğin şekilde ayarlamaya izin veriyor. Birde yetmezmiş gibi orta ayarlda oynuyorsun 120fsp ile. k60 da ise cdm de sadece çok oyuncu modunda düşük ayarlarda var birde 120 fsp ayarlama bölümü çıkmıyor. Yani ayar gizleniyor. Aslında cihazı başka model olarak göstermek için root + gltool ile deneyince oluyor da oda eziyetli iş.
Cdroid romlarında özelleştirme adı altında böyle bir bölüm var mesela. Cihazı başka model olarak göster diyerek fps kildini açıyor filan. Ondan soruyorum elitede veya derpfest de böyle bir özelleştirme varmı acaba diye. Birde custom rom sayısı sınırlı ya bu cihaz için oda can sıkıyor. Cdriod arrow veya lingeage gibi büyük yerlerden bir rom gelseydi en azından iyi olurud.
Hocam k60 çin olduğu için global oyunlarda sıkıntı yapabilir mecbur poco f5 pro olarak geçen romların kullanılması daha doğru olur gibi eu romda son 3 derleme poco f5 pro adı ile onun önceleri k60 olarak geçiyor tahminen elite romda sorununuz çözülecektir düşüncesindeyim

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

▪️Desteklenen Cihazlar: Redmi K60/POCO F5 Pro

▪️Rom Adı: HyperOS
▪️Sürüm: Android 14
▪️Çekirdek: Stok
▪️Şifreleme yoktur.

🛑 Çoklu dil desteği vardır.

▪️Rom Tabanı: Xiaomi 14 (Xiaomi 12T pro cihazının portu rom'dan Redmi K60'a taşındı)

▪️Rom Sürümü: V1.0.14.0.UMNCNXM

▪️

▪️ Geliştirici: @godofvoltron

Not; Romun port edildiği cihazda LTPO ekran olduğu için pil tasarrufu amacıyla ekrana 5sn dokunmadiginizda fps'i 24'e sabitliyor. YouTube da ve oyunlarda böyle bir olay yok.
eline sağlık

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
oyunlarda fps kilidi sorunu ne durumda k60 için. Mesela codm ve pubg de fps sınırına takılıyorken bazı romlarda 120 fps kilidi açık ya ondan bahsediyorum. Gerçi 12t pro dan port landığı için heralde hala mevcuttur da insan bir umut düşünüyor işte.

Yoksa elite rom yüklemeyi düşünüyorum onda daha yüksek dediler.
Test etmedim bir bilgim yok

Furkntuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
13
Merhaba hyperos ta bildirim sesini zil sesinden ayırmışlar mı

balackaie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkann
Cihazım
K60
Konular
0
Selamın aleyküm direnç kayıtlı k60 cihazım var hyperos güncellemesi yapsam bir sorunla karşılaşır mıyım

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
6
Yükleyip deneyen var mı arkadaşlar? Ekran görüntüleri atıp performans kamera falan değerlendirir misiniz

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yükleyip deneyen var mı arkadaşlar? Ekran görüntüleri atıp performans kamera falan değerlendirir misiniz
Aktif olarak kullanıyorum, konuyu guncelleyeceğim birazdan. Herhangi bir sorunu yok şuan, genel olarak performansı da gayet başarılı.

Üst Alt