- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi k60
- Konular
- 0
Hocam k60 çin olduğu için global oyunlarda sıkıntı yapabilir mecbur poco f5 pro olarak geçen romların kullanılması daha doğru olur gibi eu romda son 3 derleme poco f5 pro adı ile onun önceleri k60 olarak geçiyor tahminen elite romda sorununuz çözülecektir düşüncesindeyimhocam ben aslında call of duty mobile için araştırıyorum. Hatta şuan elite romu indirmeye başladım. Cdm de şöyle bir sorun var. Mesela 8+gen1 kullanan zte nubia telefonda 120 fps kilidi açık ve istediğin şekilde ayarlamaya izin veriyor. Birde yetmezmiş gibi orta ayarlda oynuyorsun 120fsp ile. k60 da ise cdm de sadece çok oyuncu modunda düşük ayarlarda var birde 120 fsp ayarlama bölümü çıkmıyor. Yani ayar gizleniyor. Aslında cihazı başka model olarak göstermek için root + gltool ile deneyince oluyor da oda eziyetli iş.
Cdroid romlarında özelleştirme adı altında böyle bir bölüm var mesela. Cihazı başka model olarak göster diyerek fps kildini açıyor filan. Ondan soruyorum elitede veya derpfest de böyle bir özelleştirme varmı acaba diye. Birde custom rom sayısı sınırlı ya bu cihaz için oda can sıkıyor. Cdriod arrow veya lingeage gibi büyük yerlerden bir rom gelseydi en azından iyi olurud.