- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Evet benim oPsikolojik sorunlar Hocam siz telegramdaki Mehmet Y** değil misiniz?
Evet benim oPsikolojik sorunlar Hocam siz telegramdaki Mehmet Y** değil misiniz?
Merakımdan customiuizer 14'ü bu romda denedim. Sadece sağa kaydır, sola kaydır, çift dokun tarzı hareketler çalıştı. Benim için önemli olan da oydu. Ana ekranda çift dokunup uyutmak özellikle. Durum çubuğundan çift dokunarak uyutma da benim için önemliydi fakat o çalışmadı, onu da cemiuiler ile çözdük.Ayarlar menüsünde gezdim double tap to wake seçeneği var ama double tap to sleep seçeneği yok ya da ben göremedim
Miui'de çalışan customiuizer gibi modüller bunda da çalışır mı?
Bunun da cevabını biliyorum aslında google keşfetten haber okumayı sevdiğim için soruyorum
Uygulama ayarlarından google servislerini aktif ettim play store yüklendi bundan sonrası için herhangi bir gapps paketi yükleyebiliyor muyuz?
çok fazla çinçe olduğu için geri kaldırdım hocam TR yapmama rağmen bir türlü o sorunu aşamadım uygulama içinde halen çince devam ediyorduAyarlar menüsünde gezdim double tap to wake seçeneği var ama double tap to sleep seçeneği yok ya da ben göremedim
Bunun da cevabını biliyorum aslında google keşfetten haber okumayı sevdiğim için soruyorum
Uygulama ayarlarından google servislerini aktif ettim play store yüklendi bundan sonrası için herhangi bir gapps paketi yükleyebiliyor muyuz?
Eğer uyumlu ise Kashi'nin Launcher modunu yükleyebilirsiniz.Ayarlar menüsünde gezdim double tap to wake seçeneği var ama double tap to sleep seçeneği yok ya da ben göremedim
Ben aslında aosp sevdalısıyım ancak Note 10 Pro'ya geçince çağrı kaydı ile asistan aynı anda çalışmadı hiçbir aosp romda. Sinir olup asistan ve diğer google uygulamalarından uzaklaşmak, diğer yandan da hyperos denemek için kurdum. İlk başta kasmalar oldu ancak şimdilik iyi gözüküyor. Çince içerikler beni de rahatsız edecek boyuta gelirse eu rom ile devam ederim gibi.çok fazla çinçe olduğu için geri kaldırdım hocam TR yapmama rağmen bir türlü o sorunu aşamadım uygulama içinde halen çince devam ediyordu
Onu da denedim ama çalışmadı. Ana ekran ayarları açılmadı yükledikten sonra.Eğer uyumlu ise Kashi'nin Launcher modunu yükleyebilirsiniz.
Hocam sizin şuan kullandığınız rom nedir?Eğer uyumlu ise Kashi'nin Launcher modunu yükleyebilirsiniz.
MI-EU V1 hocamHocam sizin şuan kullandığınız rom nedir?
China Edition diye mi geçiyor?MI-EU V1 hocam