- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
Yok.Bl kilidini açmadan yapmanın bir yolu var mı?
Yok.Bl kilidini açmadan yapmanın bir yolu var mı?
Bende var Çin romda kullandım çalışıyordu. 3.1 de de kullandım.Böyle bi paketi 3.1 de çalışacak şekilde bulabilirmiyz acaba eu rom dansa orijinal çin romuna yama yapmak daha mantıklı sanki.
Eski konu fakat yararlı olabilir
Bende var Çin romda kullandım çalışıyordu. 3.1 de de kullandım.
Müsait zaman da deniycem hocam sağolunBende var Çin romda kullandım çalışıyordu. 3.1 de de kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dil modülü çalışıyor. Ama önce Hybird Mount modülünü kurduktan sonra dil modülünü yükle.
hocam bu modülü nerden nasıl indirip kuracağız dil paketini bir döküman varmı acaba?Bende var Çin romda kullandım çalışıyordu. 3.1 de de kullandım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dil modülü çalışıyor. Ama önce Hybird Mount modülünü kurduktan sonra dil modülünü yükle.
Dil modülünün linkini attım zaten yukarıda.hocam bu modülü nerden nasıl indirip kuracağız dil paketini bir döküman varmı acaba?
bl kilidi açmak mı lazım bunda da
hocam bu işlemi yapmak için bl kilidi açık mı olmalı .Dil modülünün linkini attım zaten yukarıda.
Buda ilk kurman gereken modül.
Çin rom iyi ama ben mesela ok google çalıştıramadım.