Mod HyperOS Türkçe Dil Paketi | v1

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hem Magisk hemde KernelSU kullananlar için modülü güncellemeye devam ediyorum. Güncellemeleri telegram uygulamasında kanalımız üzerinden takip edebilirsiniz. (Kanal Linki İçin PM Atın)

Adminlere sormadan link paylaştık kusura bakmayınız lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı rootlayıp modül içindekileri kendin elle gerekli yerlere yerleştir sonra rootu kaldırıp kullanabilirsin.
Forum kuralları gereği Telegram kanalı linki paylaşmak yasak. Eğer modül size aitse konusunu açarak konuyu sahiplenebilirsiniz.

Telegram kanalınıza ulaşmak için isteyen arkadaşlara PM üzerinden verebilirsiniz linkini.

Brk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
İmam-Hatip
Konular
4
Modül bana aitte güncel sürümü belki takip etmek isterler diye atmıştım linki yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Modül bana aitte güncel sürümü belki takip etmek isterler diye atmıştım linki yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın
Dediğim gibi isterseniz konusunu açın bu konuyu yonlendireyim, güncellemeleri konunuzda paylaşabilirsiniz.

Brk55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
İmam-Hatip
Konular
4
Dediğim gibi isterseniz konusunu açın bu konuyu yonlendireyim, güncellemeleri konunuzda paylaşabilirsiniz.
Yok konu yine sizde kalsın ancak kanalı arada kontrol edip buraya güncel zipleri atıp birde altına teşekkür notu eklerseniz benim için yeterlidir ama yinede düşünceniz için teşekkür ederim.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yok konu yine sizde kalsın ancak kanalı arada kontrol edip buraya güncel zipleri atıp birde altına teşekkür notu eklerseniz benim için yeterlidir ama yinede düşünceniz için teşekkür ederim.
Tabi hocam.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ufak bir destek olabilmek adına bir imtiyaz kullanıp kanalınızın linkini konuya ekledim, iyi çalışmalar.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam bunu yerine eu rom ekibiyle iletişime geçip tıpkı Suat sarı hocamızın yaptığı gibi çeviri yapsak yerleşik olarak Türkçe gelse daha iyi olmaz mı?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam bunu yerine eu rom ekibiyle iletişime geçip tıpkı Suat sarı hocamızın yaptığı gibi çeviri yapsak yerleşik olarak Türkçe gelse daha iyi olmaz mı?
Eu romda zaten Türkçe Dil var, bu çin romları için.

Üst Alt