Yapın ne olacak kiAh hocam bende çok denemek istiyorum ama rom değişimi yapamıyorum maalesef
Çalıştığım yerde sisteme girmek için kullandığımız bir uygulama var ve bunu sildiğimde veya yedek alsam bile sadece BT üzerinden yeniden sıfırlayıp kurulum yapmam gerekir. Bununla uğraşmak zor geliyor hocamYapın ne olacak ki
Çalıştığım yerde sisteme girmek için kullandığımız bir uygulama var ve bunu sildiğimde veya yedek alsam bile sadece BT üzerinden yeniden sıfırlayıp kurulum yapmam gerekir. Bununla uğraşmak zor geliyor hocam
Maalesef hocam o yüzden rom değişimi yapamıyorum bu yüzden stok rom + root bile işimi görüyor. Ama yenilikleri kullanamamak bazen can sıkıyor.o zormuş hocam
Eskiye dönmek için Ayarlar/Uygulamalar/sistem kullanıcı Arayüz eklentisi Tüm verileri silinUstam crdroid custom romda kullanabilir miyiz?
Crdroid aosp rom kullanamaz hocam.Denemeniz lazım hocam ancak yedek alın her ihtimale karşı
Çalışmaz. Miui sistem uygulaması çünküEskiye dönmek için Ayarlar/Uygulamalar/sistem kullanıcı Arayüz eklentisi Tüm verileri silin
Aosp romlarda sistem arayüzü olabilir.
Aosp romlarda bu uygulama çalışırmı ki acaba