HyperOS HyperOS Stabil Hakkında

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Şarj bence hyperos un sonraki güncellemelerinde değişecektir daha iyi durumda olacaktır hala daha aynı terane devam ederse kimse yeniden Xiaomi almaz en nihayetinde kimsenin babasının firması değil.

Banada gelecek geldiğinde temiz kurulum yapar beklerim ciddi ciddi MIUI 14 ten daha kötü olursa aldığım alacağım son Xiaomi olur note 11 pro plus.

Gider realme, nothing phone, honor veya en kötü vivo alırım.

Bu arada s21 fe yi satmamın tek sebebi şarjın hızlı bitmesiydi.

Hiç çekemem şarj konusunda yüksek ihtimal realme 11 pro plus serisi alırım yada GT serisi, ucuzlaması dahilinde nothing phone alabilirim hatta ucuz olsa öncelikli tercihim olur nothing phone 👍
Nothing Phone 2 düşündüm ciddi ciddi ama kaynağı tablet almak için kullandım. Genel olarak bu cihazdan memnunum. Güncellemeden de pek beklentim yoktu açıkçası. MIUI bence yeterince stabil çalışıyordu son sürümlerde. Küçük dokunuşlar var ve android 14ün yenilikleri var ekstra olarak. Şarj bir kaç gün deneyeceğim, normalde temiz kurulumda 1, hafta verilir sistemin oturması için. Umarım MIUI seviyesine gelir tekrar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 14 ile birlikte Ampere uygulaması artık şarj döngüsünü gösteriyor. Benim cihaz Nisan'da alındı ve döngü şu an 280. Pil çok yıpranmamış gibi.

Ekli dosyalar

• IMG_20240123_164013.jpg
    IMG_20240123_164013.jpg
    259,8 KB · Görüntüleme: 24

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Nothing Phone 2 düşündüm ciddi ciddi ama kaynağı tablet almak için kullandım. Genel olarak bu cihazdan memnunum. Güncellemeden de pek beklentim yoktu açıkçası. MIUI bence yeterince stabil çalışıyordu son sürümlerde. Küçük dokunuşlar var ve android 14ün yenilikleri var ekstra olarak. Şarj bir kaç gün deneyeceğim, normalde temiz kurulumda 1, hafta verilir sistemin oturması için. Umarım MIUI seviyesine gelir tekrar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 14 ile birlikte Ampere uygulaması artık şarj döngüsünü gösteriyor. Benim cihaz Nisan'da alındı ve döngü şu an 280. Pil çok yıpranmamış gibi.
Xiaomi hyperosu boşa getirmedi eski hatalarını düzeltmek için ilerde stabil olacağını düşünüyorum 👍

Benim note 11 pro plus ada andoid 14 gelse keşke

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Xiaomi hyperosu boşa getirmedi eski hatalarını düzeltmek için ilerde stabil olacağını düşünüyorum 👍

Benim note 11 pro plus ada andoid 14 gelse keşke
Gelir muhtemelen ama hem gelmesi üzün sürer hem de android 14 olmayabilir. Samsung bir dönem böyle abartılı telefon piyasaya sürüyordu, güncelleme Allah'a emanet gidiyordu.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Gelir muhtemelen ama hem gelmesi üzün sürer hem de android 14 olmayabilir. Samsung bir dönem böyle abartılı telefon piyasaya sürüyordu, güncelleme Allah'a emanet gidiyordu.
%99 gelmez android 14 ama hyperos ile telefonu en kötü 4-5 sene olabildiğince stabil tutarlarsa donma kasma olmadan yada minimalize şekilde bide güvenlik güncellemesi yeter, en nihayetinde bir telefonu Max 4-5 kullanabilirsin, android güncellemesi sadece özellik amaçlı önemli olan ömrü belirleyen arayüz ve güvenlik güncellemeleri, bu ikisi sağlam olsun yeter 👍

Ortalama 4-5 sene kullanırım daha Ekim'de aldım telefonu bu süreçte iyi kullanayım ki herkes iyi kullansın sonraki telefonu lanet olsun Xiaomi ye diyip ne bileyim honor Samsung vs almasın, desin ki insanlar helal olsun hyperos u iyi yapmışlar xiaomiden devam desinler.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Bende 8-9 gün önce mi tools üzerinden güncelledim aynı durum bende de mevcut öyle aman aman pil tükenmiyor ama miui 14de daha iyiydi gibi. aynı kullanım senaryolarına sahibim. gece 4de 5de şarjdan çekerdim ertesi günün gece 2si 3üne %25 %30 civarı şarj kalıyordu hyperOSta biraz daha kısaldı bu süre. bakalım bir sonraki hyperOS sürümünde ne durumda olacak pil. cihaz 13 ultra hyperOs ne kattı derseniz hiç bir fark göremedim. Temaları değiştirince durum çubuğu barının değişmemesi de çok sinir bozucu.

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Bende 8-9 gün önce mi tools üzerinden güncelledim aynı durum bende de mevcut öyle aman aman pil tükenmiyor ama miui 14de daha iyiydi gibi. aynı kullanım senaryolarına sahibim. gece 4de 5de şarjdan çekerdim ertesi günün gece 2si 3üne %25 %30 civarı şarj kalıyordu hyperOSta biraz daha kısaldı bu süre. bakalım bir sonraki hyperOS sürümünde ne durumda olacak pil. cihaz 13 ultra hyperOs ne kattı derseniz hiç bir fark göremedim. Temaları değiştirince durum çubuğu barının değişmemesi de çok sinir bozucu.
Kesinlikle hocam, şarj süresinde azalma var. Pil birden bitmiyor tabi de gördüğüm kadarıyla MIUI arasında 3/4 saatlik bir fark var gibi. İlk sürüm olduğu için normal tabi, ileride düzelir muhtemelen ama sanırım ben MIUI kullanmaya devam edeceğim. Dediğiniz gibi gözle görülür hiçbir fark yok. Stabilite ve hız açısından da benim için MIUI ile aynı. Hyper güncelleme alıp şarj sorununu MIUI seviyesine getirirse tekrar dönerim.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Ben harici şunu merak ettim şimdi MIUI dan hyperos a geçiş büyük bir güncelleme haliyle temiz kurulum yapmak gerekiyor bu tamam.

Peki ilk güncelleme sonrasında temiz kurulum yaptıktan sonra gelecek hyperos güncellemeleri içinde temiz kuruluma gerek olacak mı?

Normalde olmaz ama merak ettim ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Zira her güncelleme de temiz kurulum yapmak uğraştırıcı olur ilk geçiş için temiz kuruluma eyvallah.

Arslan_onr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Miui 13 ten geçtim ben de. Fastboot üzerinden, global stabilden eaa stabil sürüme geçtim.Arayüz hoşuma gitti benim özellikle kilit ekran baya iyi ancak şarjda gözle görülür bir düşüş var . Temiz kurulum yapmama rağmen günde 2 defa şarj etmem gerekebiliyor aktif kullanımda. Bir de direnç işleminde sıkıntı olmasın diye bl açıp güncelledim bundan sonra ota güncellemesi almayacak mı hep fastboot ya da twrp den mi yüklemem gerekiyor?

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Miui 13 ten geçtim ben de. Fastboot üzerinden, global stabilden eaa stabil sürüme geçtim.Arayüz hoşuma gitti benim özellikle kilit ekran baya iyi ancak şarjda gözle görülür bir düşüş var . Temiz kurulum yapmama rağmen günde 2 defa şarj etmem gerekebiliyor aktif kullanımda. Bir de direnç işleminde sıkıntı olmasın diye bl açıp güncelledim bundan sonra ota güncellemesi almayacak mı hep fastboot ya da twrp den mi yüklemem gerekiyor?
direnci nerde yaptırdın hocam benim de ihtiyacım olacak 1 2 ay içinde

Arslan_onr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
direnci nerde yaptırdın hocam benim de ihtiyacım olacak 1 2 ay içinde
Henüz yaptırmadım ben de. Kapanırsa yaptırmayı düşünüyorum. Hyperosta bl açılmıyor dedikieri için bl açıp güncelledim. Ben de gaziantep için önerilere açığım yer konusunda

Üst Alt