- Adım
- Şenol
- Konular
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nothing Phone 2 düşündüm ciddi ciddi ama kaynağı tablet almak için kullandım. Genel olarak bu cihazdan memnunum. Güncellemeden de pek beklentim yoktu açıkçası. MIUI bence yeterince stabil çalışıyordu son sürümlerde. Küçük dokunuşlar var ve android 14ün yenilikleri var ekstra olarak. Şarj bir kaç gün deneyeceğim, normalde temiz kurulumda 1, hafta verilir sistemin oturması için. Umarım MIUI seviyesine gelir tekrar.Şarj bence hyperos un sonraki güncellemelerinde değişecektir daha iyi durumda olacaktır hala daha aynı terane devam ederse kimse yeniden Xiaomi almaz en nihayetinde kimsenin babasının firması değil.
Banada gelecek geldiğinde temiz kurulum yapar beklerim ciddi ciddi MIUI 14 ten daha kötü olursa aldığım alacağım son Xiaomi olur note 11 pro plus.
Gider realme, nothing phone, honor veya en kötü vivo alırım.
Bu arada s21 fe yi satmamın tek sebebi şarjın hızlı bitmesiydi.
Hiç çekemem şarj konusunda yüksek ihtimal realme 11 pro plus serisi alırım yada GT serisi, ucuzlaması dahilinde nothing phone alabilirim hatta ucuz olsa öncelikli tercihim olur nothing phone
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 14 ile birlikte Ampere uygulaması artık şarj döngüsünü gösteriyor. Benim cihaz Nisan'da alındı ve döngü şu an 280. Pil çok yıpranmamış gibi.