HyperOS hyperos rom hakkında

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
arkadaşlar merhaba çin veyahut globale fastboot grldikten sonra diğer romlara örn. endonezya romuna tr romuna yada rusya romuna ne zaman hyperos gelir ortalama bir günü varmı bu işin şimdiden teşekkürler

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
arkadaşlar merhaba çin veyahut globale fastboot grldikten sonra diğer romlara örn. endonezya romuna tr romuna yada rusya romuna ne zaman hyperos gelir ortalama bir günü varmı bu işin şimdiden teşekkürler

Xiaomi hiç bir roma güncelleme tarihi vermez,hep ihtimal dahilinde konuşulur....

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi hiç bir roma güncelleme tarihi vermez,hep ihtimal dahilinde konuşulur....
aslında onu demek istemedim mesela globale düştü değilmi miui 13 ten 14 olması için güncelleme globale geldi mesela dier romlara ne kadar sürede geldi globale düştükten sonra yani onu sormak istedim belki yine tam demek istediğimi soramadım :D

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
aslında onu demek istemedim mesela globale düştü değilmi miui 13 ten 14 olması için güncelleme globale geldi mesela dier romlara ne kadar sürede geldi globale düştükten sonra yani onu sormak istedim belki yine tam demek istediğimi soramadım :D

Konu güncelleme olunca bir şey değişmiyor, şu roma şu zaman geldi bu roma da şu vakit gelir diye bir süre yok 😉

Sadece Xiaomi bilir, bazen o bile vereceği tarihi tutturamaz 😄

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
Konu güncelleme olunca bir şey değişmiyor, şu roma şu zaman geldi bu roma da şu vakit gelir diye bir süre yok 😉

Sadece Xiaomi bilir, bazen o bile vereceği tarihi tutturamaz 😄
eyv hocam :D çaresi beklemek artık teşekkür ettim

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
eyv hocam :D çaresi beklemek artık teşekkür ettim
hocam kesin tarih yok ama 2 ayı geçmez diye tahmin ediyorum zaten endonezya vs içerik olarak global romun aynısı sayılır global krararlı sürüm oldu endonezya da fazla sürmez şubat sonu mart başı alır bence

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
hocam kesin tarih yok ama 2 ayı geçmez diye tahmin ediyorum zaten endonezya vs içerik olarak global romun aynısı sayılır global krararlı sürüm oldu endonezya da fazla sürmez şubat sonu mart başı alır bence
teşekkür ederim hocam bilgiler için :)

Üst Alt