Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

MoNew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 14pr
Konular
0
Aynı tokeni farklı mslerle denesem nasıl olur? Yani bi kaç tane py kodunu açsam aynı tokene bağlansalar ma farklı ms değerlerine sahip olsalar?

ibrahimseyda11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
8
Aynı tokeni farklı mslerle denesem nasıl olur? Yani bi kaç tane py kodunu açsam aynı tokene bağlansalar ma farklı ms değerlerine sahip olsalar?

Merhaba konu içinde paylaştığım mesajda yer alan linkteki hazır scripti kullandığınızda hesaba ait 4 farklı tokeni 4 farklı ms değeri ile deniyor. 100, 400, 900, 1600 ms farklarla deniyor yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:

MoNew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 14pr
Konular
0

Merhaba konu içinde paylaştığım mesajda yer slan linkteki hazır scripti kullandığınızda hesaba ait 4 farklı tokeni 4 farklı ms değeri ile deniyor. 100, 400, 900, 1600 ms farklarla deniyor yanlış hatırlamıyorsam.
İngilizcem yetersiz :( denmek isteneni çevirsem bile anlamadım, karmaşık geldi.

ibrahimseyda11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
8
Bilgisayarınıza phyton kurun, sonra linkteki dosyaları (ping, avoid quota, get token) indirip phtyonun kurulu olduğu standart konuma dosyaları çıkartın. Bu konum bilgisayar c kullanıcılar app data local programs phyton gibi bir yolda. Kurulum yaparken görünüyor adres onu kaydedersiniz sonra kolay bulmak için.

Daha sonra get tokensi çalıştırdığınızda önce scriptin adını soracak oraya NScript.py yazacaksınız sonra mozilla açılacak orada mi hesabına giriş yapacaksınız 2 tane token ordan kaydedilecek. Mozilladaki girşl bitince get tokenste açılan küçük uyarı penceresini kapatacaksınız sonra chrome açılacak oraya da aynı mi hesabıyla giriş yapacaksınız, 2 tokende oradan gelecek toplamda 4 token olacak.

Tekrar küçük uyarı penceresini kapattığınızda herşey düzgün ilerlediyse 4 tane cmd ekranı açılacak. Her biri farklı bir ms değeri ile istemde bulunacak. Tr saatiyle 19 olduktan sonra istem gönderilince cmd ekranlarını kapatacaksınız.

Sonra telefondan mi hesabını kapatacaksınız ve telefonu yeniden başlatacaksınız. Yeniden başlattıktan sonra tekrar mi hesabınızda oturum açacaksınız ayarlardan sonra cihazı bul seçeneğini aktifleştireceksiniz. Ondan sonra geliştirici seçeneklerinden kilit açma kısmında hesap ekle diyeceksiniz. Hata alırsanız en son hesap eklemeyi birkaç defa peşpeşe deneyebilirsiniz.
Sonra mi unlocktan kontrol edin 72 saat süre verip vermediğini.

MoNew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 14pr
Konular
0
Bilgisayarınıza phyton kurun, sonra linkteki dosyaları (ping, avoid quota, get token) indirip phtyonun kurulu olduğu standart konuma dosyaları çıkartın. Bu konum bilgisayar c kullanıcılar app data local programs phyton gibi bir yolda. Kurulum yaparken görünüyor adres onu kaydedersiniz sonra kolay bulmak için.

Daha sonra get tokensi çalıştırdığınızda önce scriptin adını soracak oraya NScript.py yazacaksınız sonra mozilla açılacak orada mi hesabına giriş yapacaksınız 2 tane token ordan kaydedilecek. Mozilladaki girşl bitince get tokenste açılan küçük uyarı penceresini kapatacaksınız sonra chrome açılacak oraya da aynı mi hesabıyla giriş yapacaksınız, 2 tokende oradan gelecek toplamda 4 token olacak.

Tekrar küçük uyarı penceresini kapattığınızda herşey düzgün ilerlediyse 4 tane cmd ekranı açılacak. Her biri farklı bir ms değeri ile istemde bulunacak. Tr saatiyle 19 olduktan sonra istem gönderilince cmd ekranlarını kapatacaksınız.

Sonra telefondan mi hesabını kapatacaksınız ve telefonu yeniden başlatacaksınız. Yeniden başlattıktan sonra tekrar mi hesabınızda oturum açacaksınız ayarlardan sonra cihazı bul seçeneğini aktifleştireceksiniz. Ondan sonra geliştirici seçeneklerinden kilit açma kısmında hesap ekle diyeceksiniz. Hata alırsanız en son hesap eklemeyi birkaç defa peşpeşe deneyebilirsiniz.
Yeni oturumda token değişmiyor mu?
Bir de diğeri daha gelişmiş değil mi? Sunucu arası ping hesaplama falan.

ibrahimseyda11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
8
Yeni oturumda token değişmiyor mu?
Bir de diğeri daha gelişmiş değil mi? Sunucu arası ping hesaplama falan.

İki farklı tarayıcı kullanıldığı için toplamda 4 aktif tokeninz oluyor. Zaten tokenlerin başvurabilirlik durumunu kontrol ediyor yazılım. Uygun değil veya hatalıysa bilgi veriyor. İsterseniz siz manuel tokenlerinizi elde edip onları da tokens txt dosyasına kendiniz kaydedebilirsiniz.

Diğeri dediğiniz hangisi bilmiyorum ama zaten bunda da ping için dosya var. Ben forumdaki standart bizim ms i kendi ayarladığımız sistemde bir haftaya yakın denedim ama sonuç alamadım sonra başka çözüm ararken bu xda linkine denk geldim.

Temelde ilk kısımlar zaten mantık olarak aynı ama burada ne sonuç çıkarsa çıksın telefondan oturum kapat yeniden başlat oturum aç cihazı bul hesap ekle adımları ekstra. Neyden dolayı işe yarıyor bilmiyorum ama ben xda da yer alan yöntemle iki farklı cihazı iki ayrı hesapla açabildim o yüzden işe yaradığını düşünüyorum.

MoNew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 14pr
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ibrahimseyda11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben firefoxda herhangi bir problemle karşılaşmadım, chrome açıldığında da bu uygulama bir program tarafından otomatik yönetilmektedir diye bir uyarı çıktı o kadar, bu aldığınız uyarının sebebi nedir bilmiyorum.

Endişe ediyorsanız tokenleri kendiniz farklı tarayıcılar üzerinden get cookie gibi uzantılarla alın, token txt dosyasına aldığınız tokenleri alt alta yazın sonra, nscript.py isimli dosyayı 4 defa çalıştırıp her bir cmd ekranında sorulduğunda 1, 2, 3 ve 4 olacak şekilde token sıra numarasını girin, otomatik olan süreci manuel şekilde yapmış olacaksınız. Sonrası aynı devam ediyor zaten.

cmlcmn43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
pocox7pro
Konular
0

bu şekilde birkaçgün yaptım her seferinde 10 günlük ban yedim 3 tane xiaomi hesabım ban yedi. sanırım birden fazla token ve timeschift kullanınca banlanıyorsun

Son düzenleme:

ibrahimseyda11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
8
bu şekilde birkaçgün yaptım her seferinde 10 günlük ban yedim 3 tane xiaomi hesabım ban yedi. sanırım birden fazla token ve timeschift kullanınca banlanıyorsun
Aktarmış olduğum yöntemin ingilizce orjinali birkaç önceki mesajımda yer alıyor, bu yöntem birkaç defa yapılan bir yöntem değil zaten tek sefer yapıyorsunuz. Siz linkte aktarılan tüm işlemleri yapmanıza rağmen mi olmadığı için birkaç gün yaptınız bu prosedürü?

Son düzenleme:
Üst Alt