Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Emeğine sağlık. Güzel bir çalışma hocam.
Tool güncellendi NTP serverlar yenilendi farklı global çin ntp server eklendi 3 server ortalama saatine göre işlem yapıyor. zaman kaymasını hesaplayıp arada düzeltme yapıyor çok erken açarsanız. spam istek sınırı ekledim ban yeme riski herhalde daha da düşüktür artık onun dışında bir iki yapay zeka amca desteği ile eklemeklerde yaptım arkadaşlar ilk mesaja eklendi güncel sürüm

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.371
ek bilgi bu işlemelri yaparken bilgisayarınızın saatinin güncel olduğunu da dikkat edin. çünkü sistem saati ile çekilen saat arasında bir offset hesaplasması yapıp bu aradaki internet gecikmesi zamanını istek saatinden düşüyorum ben. oyuncular bilir ping gecikmesi hesaplanıyor desek olur

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
13
Hocam çok teşekkür ederim tekte yaptım 1400ms ile kota doldu hatası aldım yine hesabımı ekledim ve şuan 72 saat sonra kilidim açılacak

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Hocam çok teşekkür ederim tekte yaptım 1400ms ile kota doldu hatası aldım yine hesabımı ekledim ve şuan 72 saat sonra kilidim açılacak
Sadece bir token mi aldın? Tek ms değeri mi yazdın yoksa birden fazla kez scripti çalıştırıp farklı ms ler mi kullandın?

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
13
Sadece bir token mi aldın? Tek ms değeri mi yazdın yoksa birden fazla kez scripti çalıştırıp farklı ms ler mi kullandın?
Sadece 1 token ve bir tane ms yazdım hata aldım kota doldu dedi sonra telefondan başvuru yaptım hesaptan çıkın tekrar deneyin dedi mi hesabından çıkış yapıp tekrar girdim ve başvuruyu yaptığımda oldu

HakPerest1167

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note9S 64/4
Konular
5
Sadece 1 token ve bir tane ms yazdım hata aldım kota doldu dedi sonra telefondan başvuru yaptım hesaptan çıkın tekrar deneyin dedi mi hesabından çıkış yapıp tekrar girdim ve başvuruyu yaptığımda oldu
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
7
Ben 4 akşamdır deniyorum daha başarılı olamadım. umarım yeni versiyon işe yarar bende, ama sanırım bir engelleme olmuş artık aynı anda iki token aktif olmuyor. Farklı tarayıcıdan token aldığında bir önceki iptal oluyor. 1 saattir uğraşıyorum ama nafile. tek token aktif. Bu adamların amacı ne ben çözemedim, neden bu kadar yokuş yapıyorlar bu iş için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bir şey sormak istiyorum, benim daha önce kullandığım mi hesabımı direkt ekleyebilmiştim ve unlock programına bağladığımda 72 saat vermişti. bu sürenin sonunda ise "This device is not activated, pleaseActivate it and try toUnlock" hatası vermişti. Ne yaptıysam olmadı, daha önce kullandığım x7 pro'da da aynı durum olmuştu. ücretle unlock yaptırmak zorunda kalmıştım. Halen o hesabı ekle dediğimde direkt ekliyor fakat not activated uyarısını alıyorum. Acaba hesabı mı banladılar? aynı hesabı scriptten kullandığımda başvuru yapılabilir diyor. tam anlamadım ben bu olayı...

Son düzenleme:

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
7
Dün akşam yine olmadı. Denemeye devam...

Üst Alt