Öncelikle hızlı geri dönüş için teşekkür ederim, ücretli kim yapar önere bileceğin biri var mı?
Rica ederim.Öncelikle hızlı geri dönüş için teşekkür ederim, ücretli kim yapar önere bileceğin biri var mı?
fastboot oem device-infoÇin hesabıda buldum ama çözümü bulamadım, varsa bilen yönlendire bilirmi?
Mi Pad 7 Pro, kuzu kuzu yatıyor.
Hayır yani İngilizcesinde değilim, Google Play yüklesem bile ona razıyım ama tık yok.
Artık Çin'liler nasıl kilitlemişlerse hiç birşey kuramıyorum.
Hangi cihaz hocam, bixim garnet modeline olmuyor maalesefAynı hesaptan 4 adet farklı token kullandım, 18.45 civarı gibi scriptleri çalıştırdım. Ayrıca tam 18.59 gibi de mi community uygulamasından başvuru yaptım. Scriptte bir sonraki gün denememi söyledi, mi community'de sonra deneyin diyordu. Ama Hesap Ekle diyince oturumu kapatın ve geri açın dedi. Bunu yapıp bir daha hesap ekle diye tıklayınca hesabı ilişkilendirdi ve mi unlock tool ile süre alabildim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kullandığım Xiaomi 14T cihazda yaptım bu işlemi. Sizin cihaz Çin modeli ise olmayabilir muhtemelen. Benim cihaz global olduğu için oldu diye düşünüyorum.Hangi cihaz hocam, bixim garnet modeline olmuyor maalesef
Cin cihazi lakin globale guncelledim miassistant ile ama sebeke gittiHocam kullandığım Xiaomi 14T cihazda yaptım bu işlemi. Sizin cihaz Çin modeli ise olmayabilir muhtemelen. Benim cihaz global olduğu için oldu diye düşünüyorum.