Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

the_iceberg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Konular
2
Öncelikle hızlı geri dönüş için teşekkür ederim, ücretli kim yapar önere bileceğin biri var mı?

the_iceberg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Konular
2
ona yazdım hocam, Çin hesabı gerekiyormuş, piyasada herkim bu işi yapıyorsa herkese tek tek yazıdm.

the_iceberg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Konular
2
Çin hesabıda buldum ama çözümü bulamadım, varsa bilen yönlendire bilirmi?

Mi Pad 7 Pro, kuzu kuzu yatıyor.
Hayır yani İngilizcesinde değilim, Google Play yüklesem bile ona razıyım ama tık yok.
Artık Çin'liler nasıl kilitlemişlerse hiç birşey kuramıyorum.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
4
Çin hesabıda buldum ama çözümü bulamadım, varsa bilen yönlendire bilirmi?

Mi Pad 7 Pro, kuzu kuzu yatıyor.
Hayır yani İngilizcesinde değilim, Google Play yüklesem bile ona razıyım ama tık yok.
Artık Çin'liler nasıl kilitlemişlerse hiç birşey kuramıyorum.
fastboot oem device-info
Çıktıda ne diyor?

Lyewor_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alparslan
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
9
Aynı hesaptan 4 adet farklı token kullandım, 18.45 civarı gibi scriptleri çalıştırdım. Ayrıca tam 18.59 gibi de mi community uygulamasından başvuru yaptım. Scriptte bir sonraki gün denememi söyledi, mi community'de sonra deneyin diyordu. Ama Hesap Ekle diyince oturumu kapatın ve geri açın dedi. Bunu yapıp bir daha hesap ekle diye tıklayınca hesabı ilişkilendirdi ve mi unlock tool ile süre alabildim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Aynı hesaptan 4 adet farklı token kullandım, 18.45 civarı gibi scriptleri çalıştırdım. Ayrıca tam 18.59 gibi de mi community uygulamasından başvuru yaptım. Scriptte bir sonraki gün denememi söyledi, mi community'de sonra deneyin diyordu. Ama Hesap Ekle diyince oturumu kapatın ve geri açın dedi. Bunu yapıp bir daha hesap ekle diye tıklayınca hesabı ilişkilendirdi ve mi unlock tool ile süre alabildim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi cihaz hocam, bixim garnet modeline olmuyor maalesef

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Hocam kullandığım Xiaomi 14T cihazda yaptım bu işlemi. Sizin cihaz Çin modeli ise olmayabilir muhtemelen. Benim cihaz global olduğu için oldu diye düşünüyorum.
Cin cihazi lakin globale guncelledim miassistant ile ama sebeke gitti :)

MainBM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MainBM
Cihazım
Poco F6
Konular
0
Onaylandı. Bir öenemi var mı bilmiyorum ama internette gördüğüm her şeyi denememe rağmen açılmadı sonunda bu scripti denedim. 3. gün 900 ve 50 ms değerlerini kullanarak yaptım bir script google chrome üzerinden kopyala yapıştır yaparak aldığım token ile çalıştı (900ms olan) diğer script ise firefoxdan cookie editör ile aldığım tokenla çalıştı(50ms). Tüm bunları ayarlarken mi community üzerinden task yaparak lv2 profil yaptım bir önemi var mı bilmiyorum. Ve yine script tam 19:00da sonucu yazmaya başladığı sırada geliştirici seçeneklerinden hesbı ekleye bastım. Bu arada geliştirici seçenekleri oem kilit açma ve usb hata ayıklama ve usb hata ayıklama(güvenlik) açık şekilde yaptım. Oldu hesap eklendi. Teşekkürler emeği geçen herkese.

Üst Alt