Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

cabbarcemil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
1
İlk denememde halloldu ama bende de kota doldu yazmasına rağmen geliştirici seçeneklerinden hesap eklemeyi denedim ve ekledi, yine de güvenemeyip unlock tool ile bakayım dedim 72 saat verdi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Luvyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Bugün 30 günlük başvuru süresi dolmuştu, Mi Community uygulamasından başvurdum fakat 10 gün ban yedim sebebi ne olabilir?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Bugün 30 günlük başvuru süresi dolmuştu, Mi Community uygulamasından başvurdum fakat 10 gün ban yedim sebebi ne olabilir?
Cihazınız kutudan hyper os ile çıkan bir cihaz mi nedir modeli

Luvyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Cihazınız kutudan hyper os ile çıkan bir cihaz mi nedir modeli
Evet hocam Xiaomi 15 Global rom var şu an geçtiğimiz hafta android 16 güncellemesi geldi. Account error please try again after 08/19 diyor mi community app'de

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
Hocam uyariniz icin tesekkur ederim. O halde bir masaustu birde laptop var. Laptoptanda yeni buldugum toolu calistirayim diyorum.

Script benzer mantikla calisiyor. Sadece bu script gereken sureyi de otomatik hesapladigini bildirmis. 23.57.00'da calisip ping olcup ms belirliyor sanirim.
Bir masaustu bir laptop sorun olur mu sizce? Yani artik bugun acmak istiyorum. Xiaomi iyice dikta olmus yahu. Eminim EU yasalarina aykiridir bu yaptiklari.
Enter yapınca kapanıyor sorun mu var ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Evet hocam Xiaomi 15 Global rom var şu an geçtiğimiz hafta android 16 güncellemesi geldi. Account error please try again after 08/19 diyor mi community app'de
Yani bende de durum öyle sanırım bizde onay vermiyor hep ban yiyorum ben

Luvyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Yani bende de durum öyle sanırım bizde onay vermiyor hep ban yiyorum ben
Valla çok can sıkıcı hocam, eğer haftaya denediğimde de ban yersem satıp tekrar iPhone'a dönmeyi düşünüyorum. Bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim. HBO Max'te falan da sıkıntı yaşadım hep, pil ömrü beklediğim kadar iyi çıkmadı. Genel olarak hayal kırıklığı demeyeceğim ama beklentilerimin bir tık altında kaldı Xiaomi.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Valla çok can sıkıcı hocam, eğer haftaya denediğimde de ban yersem satıp tekrar iPhone'a dönmeyi düşünüyorum. Bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim. HBO Max'te falan da sıkıntı yaşadım hep, pil ömrü beklediğim kadar iyi çıkmadı. Genel olarak hayal kırıklığı demeyeceğim ama beklentilerimin bir tık altında kaldı Xiaomi.
Ben de Samsung’a geçtim hocam, Ultra 25 ile kafa rahat. Bu telefonu Çin’e gittiğimde 5000 TL’ye almıştım, ROM vs. uğraşırım, hobi niyetine kullanırım diyordum ama beni mutlu edeceği yerde daha çok sinir etti. Kenera atacağım hiç bir güncelleme vs yapmadan durdurcam bir gün yine bypass vs çıkar diye.

zekeriyaoz42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zekeriya
Cihazım
redmi 5
Konular
0
Bu hatayı veriyor ne yapmam lazım

Ekli dosyalar