Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
hangi modelinde var? gerçi huawei'de google yok o yüzden tercih etmiyorum
Pura 70 kullandım Huawei Ailesi diye forum var oradan bir program var yüklüyorsunuz otomatik geliyor uyarı falan vermiyor Google sorununu da çözmüşler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi modelinde var? gerçi huawei'de google yok o yüzden tercih etmiyorum
Ben Mi 15 aldım yeni global forumda bir arkadaş sağolsun yazmış telefonu sıfırlama yaptım ilk kurulumda dili Türkçe bölgeyi de Hong Kong yaptım Xiaomi bin kendi dialer uygulaması geldi yani bl kilidi rom falan uğraşmaya gerek yok

srkmtn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turkey
Cihazım
redmi note 13 p
Konular
0
Pura 70 kullandım Huawei Ailesi diye forum var oradan bir program var yüklüyorsunuz otomatik geliyor uyarı falan vermiyor Google sorununu da çözmüşler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Mi 15 aldım yeni global forumda bir arkadaş sağolsun yazmış telefonu sıfırlama yaptım ilk kurulumda dili Türkçe bölgeyi de Hong Kong yaptım Xiaomi bin kendi dialer uygulaması geldi yani bl kilidi rom falan uğraşmaya gerek yok
acaba bu dediğiniz yöntemi zircon kod adlı redmi note 13 pro+ 5g cihazda denesem işe yarar mı

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
acaba bu dediğiniz yöntemi zircon kod adlı redmi note 13 pro+ 5g cihazda denesem işe yarar mı
Denemekte yarar var zaten bl kilidi açtığınızda sıfırlanacak karar sizin

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
5
Hocam başka tarayıcıdan token aldım, token.txt dosyasına yapıştırdım, ardından uygulamayı açıp tokeni girdiğim an direk uygulama kapanıyor, dosyayı silip birdaha yükledim, başka tarayıcıdan birdaha token aldım gene uygulamaya yapıştırıp entere tıklayınca direk kapanıyor

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.307
Hocam başka tarayıcıdan token aldım, token.txt dosyasına yapıştırdım, ardından uygulamayı açıp tokeni girdiğim an direk uygulama kapanıyor, dosyayı silip birdaha yükledim, başka tarayıcıdan birdaha token aldım gene uygulamaya yapıştırıp entere tıklayınca direk kapanıyor
Phyton sıkıntılı olabilir mi?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
5
4-5 gün önce ilk deneyişimde sıkıntı yoktu, cmd ekranını kapadım birdaha denemeye çalıştım o gün bu gündür açılmıyor hocam, phytonda sıkıntı olacağını düşünmüyorum kurduktan sonra aynı duruyor hiçbir ayar değişikliği falan yapılmadı phytonu doğrudan açmadım bile kurulduğu gibi duruyor şuan

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.307
4-5 gün önce ilk deneyişimde sıkıntı yoktu, cmd ekranını kapadım birdaha denemeye çalıştım o gün bu gündür açılmıyor hocam, phytonda sıkıntı olacağını düşünmüyorum kurduktan sonra aynı duruyor hiçbir ayar değişikliği falan yapılmadı phytonu doğrudan açmadım bile kurulduğu gibi duruyor şuan
Anladım hocam yarın akşam müsait olursanız bağlanıp bakarız bi istersen

Üst Alt