- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- 9t
- Konular
- 6
Çok mu kötü hocam ne gibi sorunlar varbenim denediğm buydu hocam
Çok mu kötü hocam ne gibi sorunlar varbenim denediğm buydu hocam
akıcı mıydı rom çünkü bir önceki baya cacıktı. Şuan xtbu v14.3.4.0 kullanıyorum mesela akıcıbenim denediğm buydu hocam
yok hocam a13 ler daha hızlı bence bu hyper os a12 gibi geldi banaakıcı mıydı rom çünkü bir önceki baya cacıktı. Şuan xtbu v14.3.4.0 kullanıyorum mesela akıcı
bu süürm enhanced olanmı bu rom nasılakıcı mıydı rom çünkü bir önceki baya cacıktı. Şuan xtbu v14.3.4.0 kullanıyorum mesela akıcı
enchanced evet, romdan ne beklediğinize bağlı miui romlar arasında bence en akıcısı bu. mi 9t benim ikinci cihazım 24 saat elimde değil ama kullandığım zaman hatasız sorunsuz kullanıyorumyok hocam a13 ler daha hızlı bence bu hyper os a12 gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu süürm enhanced olanmı bu rom nasıl
PC de indirdim hocam akşam deneyelimenchanced evet, romdan ne beklediğinize bağlı miui romlar arasında bence en akıcısı bu. mi 9t benim ikinci cihazım 24 saat elimde değil ama kullandığım zaman hatasız sorunsuz kullanıyorum
eu nitro en mantıklı rom şuan miuidaPC de indirdim hocam akşam deneyelim
Xiaomi bulut geri yüklemesi bundan sonra gelen sürümde sorunlu bunda sorun yok ayırca onun fix dosyası bende varAkıcı bir rom değil.Xiaomi bulut geri yüklemenin çalışmaması ve Wigdetlerin kullanılmaması, ANDROİD 14 rom görünümü fena olmasa da çok can sıkıcı. Mi 9t için stabil bir rom arıyorsanız o rom kesinlikle Ghost 3.5 olanıdır.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sürümde sms gelmiyorNitro updated his HyperOS EU to V1.0.23.12.4 (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Changelog:
— GPay presumably works without root (if Magisk is installed use Play Integrity Fix)
— Working Sound effects
— Some fixes on XiaomiEU side
— BT 5.0 devices are still bugged with volume control
Paylaşım bu ben denemedim nasıldır bilmiyorum sorumluluk sizde
where can i download this rom?Nitro updated his HyperOS EU to V1.0.23.12.4 (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Changelog:
— GPay presumably works without root (if Magisk is installed use Play Integrity Fix)
— Working Sound effects
— Some fixes on XiaomiEU side
— BT 5.0 devices are still bugged with volume control
Paylaşım bu ben denemedim nasıldır bilmiyorum sorumluluk sizde