Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arakdaşlar Merhaba. Bugün cihazıma direnc ile imei attırdım hyperos yüklemişler. Telefonu yeniden başlattığımda kilit açık görünüyor. Pubg oynuyorum. En stabil rom hangisidir. Kurulum için takip etmem adımlar nelerdir. Bu konuda fikir verir misiniz ?
Arakdaşlar Merhaba. Bugün cihazıma direnc ile imei attırdım hyperos yüklemişler. Telefonu yeniden başlattığımda kilit açık görünüyor. Pubg oynuyorum. En stabil rom hangisidir. Kurulum için takip etmem adımlar nelerdir. Bu konuda fikir verir misiniz ?
HyperOS yapacaksan en stabil rom Tayvan ve Endonezyadır. Lakin Pubg oynayıp çok sabit fps almak istiyorsan fastboot ile MIUI Romuna dön. Ayrıca şu var; HyperOS sürümünde google optimize edilemiyor yani durdurulamıyor, MIUI da bu sorun yok. Yani kısaca tavsiyem ditekt olarak fastboot ile sürüm düşürmen
Bootloader kilidi açıksa sadece videoyu izlemen yeter.
Fastboot nasıl atılır
1) Bootloader kilidi açık olacak
2) USB HATA AYIKLAMA VE ADB açılacak
3) Bilgisayara Mi Flash ve ADB indirilecek
4) İndireceğin romu bulup RAR dan çıkar
Lag değildir o droptur. Lag İnternetin ağı yüzünden olur drop ta telefonun ısınmasından kaynaklı olur. HyperOS ta ise pubg Mobile acayip derecede dropa giriyor. Gitmemesini istiyorsan direkt olarak üstte linkibi verdiğim videoda fastboot yolu ile sürüm düşür HyperOS tan MIUI 14 e geç
Ben çok oyun oynayan birisi değilim,genelde fotoğraf çekmek için kullanırım telefonumu ama, kardeşim ile pung oynarken hiç drop yememiştim, stabil 90'idi.