Soru HyperOS Mi 10 Serisine geliyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Xiaomiden yazılımı yüzünden kurtulamıyorum başka hangi android olursa olsun dandik ve yetersiz geliyor bana
Aynı durumdayım realme gt2 almıştım arayüzü yazılımı falan pek hoşuma gitmedi alışamadım xiaomi 13t ile geri döndüm :)

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
9-10 zamanlarında t pro serileri pro serilerinden iyiydi ama son zamanları bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek beklentim yeni baştan yazdık sistemi demeleri ve artık şu çin ve global uçurum ayrımcılığının sona ermesini
Hocam tasarım olarak pek değişen bir şey yok yine miui arayüzü ama performans değişimi nasıl olur bilmiyorum çünkü beta güncellemesinin yayınlandığı cihazlar amiral gemisi cihazlar o yüzden performans farkını anlamak zor. orta segment cihazlarda anlaşılır performans değişimi

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
7
Bu xiaomi bir şeyi de yapıp bitirdikten sonra, "işte yaptım oldu" dese keşke . Çok seviyor oraya buraya haber salmayı :) Bence Miui gereksiz kalabalık bir sistem. Buglar ile dolu

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Redmi note 11 pro plus android 14 hyperos alacak aslında 10t ve 11t mutlak almalı 👍

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Xiaomi Redmi serisinde note 10 ile baya gelişti ama note 11 pro ve Note 12pro 4g ile yerinde saydı. Bunların Plus modelleri bile sadece 5g ile öne çıktı. Aslında hala yerinde sayıyor note serisi ama note 13 pro ile yine güzel işler çıkacak gibi. Benim gözümde note 10 pro dan sonra durmuş ama.

Üst Alt