Yaptım dediğiniz gibi,ama diğer paketi seçince yine doğrulanamadı hatası veriyor,enteresen bir durum,video yu seyretmiştim bu aradaben sana kendi konunda video attım ona bak
Aynen oyle yapıyorum,il miui romda seçince doğrulama yapıyor ,ve güncelleyim mi diyor,o sirada m yani miuii rom ismini nnn yapiorum,h xiperos u m yapiyor guncelle diyorum doğrulanamadı hatası veriyoraşağıya görsel bıraktım
Alla bende oldu o miui dosya uygulamasından yapıyor musun ve rom klasörü oluştur öyle deneAynen oyle yapıyorum,il miui romda seçince doğrulama yapıyor ,ve güncelleyim mi diyor,o sirada m yani miuii rom ismini nnn yapiorum,h xiperos u m yapiyor guncelle diyorum doğrulanamadı hatası veriyor
Birde oyle deneyim.Alla bende oldu o miui dosya uygulamasından yapıyor musun ve rom klasörü oluştur öyle dene
öyle dene çünkü bende öyle olduBirde oyle deneyim.
N değil M yapacaksınAynen oyle yapıyorum,il miui romda seçince doğrulama yapıyor ,ve güncelleyim mi diyor,o sirada m yani miuii rom ismini nnn yapiorum,h xiperos u m yapiyor guncelle diyorum doğrulanamadı hatası veriyor
Hiç bir halt yok. Arkadaş işim değişmiş menü değişir yenilikler gelir. Resmen bilim kurgu. Tek amaçları bl kilit olayınıda kaldırmak. İmei işini nasıl bitirdiler de direnç çıktı şimdi de bl kilit açma işini zora sokacaklar. Pofo f5e geldi gezdim gezdim tek bir yenilik görmedim.Gelince göreceğiz bakalım hyperOs mu hyperFos mu ben aman aman bir şey beklemiyorum açıkçası. Her güncelleme sonrası bir öncekinden daha kötüsü çıkıyor.
Bende Btl açık ve kapamam kolay kolayHiç bir halt yok. Arkadaş işim değişmiş menü değişir yenilikler gelir. Resmen bilim kurgu. Tek amaçları bl kilit olayınıda kaldırmak. İmei işini nasıl bitirdiler de direnç çıktı şimdi de bl kilit açma işini zora sokacaklar. Pofo f5e geldi gezdim gezdim tek bir yenilik görmedim.
Yani kapatacak olsak rom işi olmazsa bir halta yaramaz.Bende Btl açık ve kapamam kolay kolay