Yardım Hyperos Güncelleme Hatası

soniccan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi 9 se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 14.0.6.0 (TMOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5 G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 12 Pro 5 G kullanıyorum. Hyperos güncellemesi geldi. Güncelleme bitip telefon yeniden başladığında repair mod açılıyor. Bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası veriyor. Ne yapabilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-31-14-35-20-948_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-01-31-14-35-20-948_com.android.updater.jpg
    223,5 KB · Görüntüleme: 33

yaşar akbaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi 12 pro 5g
Konular
0
Redmi Note 12 Pro 5 G kullanıyorum. Hyperos güncellemesi geldi. Güncelleme bitip telefon yeniden başladığında repair mod açılıyor. Bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası veriyor. Ne yapabilirim.
Benimki de aynı hatayı veriyor aynı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 12 Pro 5 G kullanıyorum. Hyperos güncellemesi geldi. Güncelleme bitip telefon yeniden başladığında repair mod açılıyor. Bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası veriyor. kral fastboot twrp eyle yapman oda imein gidebilir benimde daha önceki güncelemeler geldi ama hyperos indirilmiyor main menüde kalıyor

Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
BL kilidi açıksa normal. BL kilidinin açık olduğu cihazlarda HyperOS güncellemeleri cihaz üzerinden kurulamıyor. TWRP varsa onun üzerinden veya fastboot sürümü çıktıysa onu PC'den kurabilirsiniz.

Oyla:

soniccan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yakup
Cihazım
mi 9 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL kilidi açıksa normal. BL kilidinin açık olduğu cihazlarda HyperOS güncellemeleri cihaz üzerinden kurulamıyor. TWRP varsa onun üzerinden veya fastboot sürümü çıktıysa onu PC'den kurabilirsiniz.
Hayır kapalı bl kilidin muhtemelen bl kilidi açık olmadığı için yapıyormuş

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Oyla:

Lintha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut
Cihazım
Rdm nte12pro 5G
Konular
1
Arkadaşlar bende de aynısı nasıl yapcaz ya yardımcı olsanız

Oyla:

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Arkadaşlar bende de aynısı nasıl yapcaz ya yardımcı olsanız
Bu cihaza henüz resmi olarak hyperos güncellemesi yayınlanmadı sadece test kullanıcıları ve mi pilot hesabı olanlar güncelleyebilir

Oyla:

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Aynı cihaz bende de var. Benim cihaz direnç imei kayıtlı. HyperOs güncellemesi indirdim, kurarken main menüye attı. En altta kırmızı yazıyla bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası verdi. Wipe datadan telefonu sıfırlayarak main menüden çıkabildim. HyperOs, Note 12 pro 5g (ruby) cihazına test sürümü olarak geldi diyorlar forumda. Twrp ile kurabilirsiniz diyorlar. Ama ben yine de bekleyeceğim resmi sürümü.

Güncellemeleri kontrol ettiğimde HyperOs güncellemesi gitmişti simdi baktım yine gelmiş.

Oyla:

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Aynı cihaz bende de var. Benim cihaz direnç imei kayıtlı. HyperOs güncellemesi indirdim, kurarken main menüye attı. En altta kırmızı yazıyla bu miui sürümü bu cihaza yüklenemez hatası verdi. Wipe datadan telefonu sıfırlayarak main menüden çıkabildim. HyperOs, Note 12 pro 5g (ruby) cihazına test sürümü olarak geldi diyorlar forumda. Twrp ile kurabilirsiniz diyorlar. Ama ben yine de bekleyeceğim resmi sürümü.

Güncellemeleri kontrol ettiğimde HyperOs güncellemesi gitmişti simdi baktım yine gelmiş.
Bu güncelleme resmi ola bilir şansını bir daha deneyin çünkü bazı sitelerde stabil diyor çıkış tarihi 2/5 diyor ikinci ayın beşi yani zaten rom stabil olmasa flash hali çıkmaz siz yine şansınızı deneyin

Oyla:

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bu güncelleme resmi ola bilir şansını bir daha deneyin çünkü bazı sitelerde stabil diyor çıkış tarihi 2/5 diyor ikinci ayın beşi yani zaten rom stabil olmasa flash hali çıkmaz siz yine şansınızı deneyin
Tamamdır deneyeceğim verilerimi yedekleyeyim geçen sefer her şey silindi maalesef😔

Oyla:
Üst Alt