Mi Ai engine yüklediniz mi? Evet yükledim ama sonuç alamadım
omerf.karabulut Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım 1 Cihazım 12 Pro 5G Yaş 25 Konum Ankara Katılım 11 Aralık 2024 Konular 0 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 11 Aralık 2024 #31 Aliimran7' Alıntı: Mi Ai engine yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet yükledim ama sonuç alamadım
Aliimran7' Alıntı: Mi Ai engine yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet yükledim ama sonuç alamadım
Aliimran7 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım X3 Pro Meslek BT Öğretmeni Konum Ankara Katılım 7 Temmuz 2019 Konular 21 Mesajlar 917 Çözümler 6 Tepkime puanı 376 Puanları 78 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Galeri 4.2.0.4 sürümünü yükleyip galeri ayarlarına girin. cutout özelliğini indirin Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Daha önceki global Galeri sürümlerinde de kes yapıştır seçeneğine basarak yapabilirsiniz Son düzenleme: 11 Aralık 2024
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Galeri 4.2.0.4 sürümünü yükleyip galeri ayarlarına girin. cutout özelliğini indirin Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Daha önceki global Galeri sürümlerinde de kes yapıştır seçeneğine basarak yapabilirsiniz