Adem hocam bu temayı mağazaya atarmısın malesef mtz yükleyemiyorumHyperOs Fantastik V15 ios tarzı tema derlinmiştir.
Türkçe dil eklenmiştir.
güle güle kullanın .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam attım ama onaylamıyor adamlar neden anlamadım gitti . teliflik bir durum yok saçma sapan bahane buluyorlar mağaza onaya gönderdim bakalımAdem hocam bu temayı mağazaya atarmısın malesef mtz yükleyemiyorum
Eyvallah hocam emeğine sağlık inşaallah onaylarlarhocam attım ama onaylamıyor adamlar neden anlamadım gitti . teliflik bir durum yok saçma sapan bahane buluyorlar mağaza onaya gönderdim bakalım
anlık sorun bence hocam şuanda sorun yok .Hocam merhaba ben temalar uygulamasından yüklüyorum uygula dediğinde maalesef sunucu geçici süreyle kullanılmıyor diyor çözüm var mı acaba.
Mtz olarak mı yüklüyorsunuz hocamHocam merhaba ben temalar uygulamasından yüklüyorum uygula dediğinde maalesef sunucu geçici süreyle kullanılmıyor diyor çözüm var mı acaba.
EvetMtz olarak mı yüklüyorsunuz hocam
Malesef ben mağazaya düşmesini bekleyeceğim mtz olarak yükleyemiyorum benEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mtz tester la yükleyinMalesef ben mağazaya düşmesini bekleyeceğim mtz olarak yükleyemiyorum ben