hocam yardım eder misin f2 ye cevırdım sıstem gıttı twrp dosyası kurulmuyor telefona bısı atamıyoruımBuraya bir bakın hocam belki vardır.
Diğer - Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi
Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI - Rom ve Araç Arşivi Başka bir cihaza geçtiğimden elimde mevcut olan bütün custom ve ücretli paylaşılmış romlar bağlantı içerisindedir ve bu ilk ve son upload'ımdır. Bu upload için belli bir alanım var ve şahsen silmeyeceğim için işinize yarayan veya Stoklamak isteyen...forum.miuiturkiye.net
hocam dün rahatsız ettim kusura bakma ben hallettimde baya laglı .10 sürümünü yukledım sence en stabili hangisi mi 9t için ?Buraya bir bakın hocam belki vardır.
Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI - Rom ve Araç Arşivi Başka bir cihaza geçtiğimden elimde mevcut olan bütün custom ve ücretli paylaşılmış romlar bağlantı içerisindedir ve bu ilk ve son upload'ımdır. Bu upload için belli bir alanım var ve şahsen silmeyeceğim için işinize yarayan veya Stoklamak isteyen...forum.miuiturkiye.net
Hatırladığım kadar HyperOS AB OS1.0.3.0_stable v2_A13 sürümü güzeldi.hocam dün rahatsız ettim kusura bakma ben hallettimde baya laglı .10 sürümünü yukledım sence en stabili hangisi mi 9t için ?
Valla hocam arkadaş ile aynı cihazı kullanırdık ancak benim cihaz bir süre sonra sapıtırdı o memnundu. Uzun zamandır kullanmadım ve başka cihazdayım.emin misiniz hocam onu atacağım eminseniz.
Bunu siz mi portladınız hocam?Valla hocam arkadaş ile aynı cihazı kullanırdık ancak benim cihaz bir süre sonra sapıtırdı o memnundu. Uzun zamandır kullanmadım ve başka cihazdayım.
Yine de karar sizde denemek isterseniz tercih sizin.
Yok hocam 4pda dan indirmiştim.Bunu siz mi portladınız hocam?
hocam hyperOS 2 test ve normalini denedim zaten güzeldi, çıkmadığı zaman yazmıştım benBuraya bir bakın hocam belki vardır.
Geçenlerde hdd'yi kurcalarken stokladığım diğer romları buldum var mı istediğiniz?hocam hyperOS 2 test ve normalini denedim zaten güzeldi, çıkmadığı zaman yazmıştım ben