Yardım Hyperos çin romu

titan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
10
Telefona geçen hyperos 2 güncellemesi geldi yaptım ama hiçbir şekilde ai özellikleri yok, bu yüzden çin romuna geçmek istiyorum, tam olarak nasıl geçerim ayrıca IMEI silinmesi gibi bir durum oluşur mu, hyperos 1den 2ye ota yoluyla yükselttim gitmedi ama rom değiştirsem gider mi diye korkuyorum, ayrıca nasıl değiştireceğim bilmiyorum

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Bu konunuzda IMEI ile ilgili cevap verilmiş,

Çin sürümüne geçerseniz IMEI silinebilir....

titan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konunuzda IMEI ile ilgili cevap verilmiş,

Çin sürümüne geçerseniz IMEI silinebilir....
Neden ki, yani hyperostan itibaren sanırım IMEI uçma sorunu düzeldi MIUI ota yoluyla bile uçuruyordu ama, rom değiştiği için hala o risk var mı

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Çin romu kullanıyorum aktif şekilde neredeyse 1 senedir. Batı uygulamalarında ambargo uygulamışlar, bildirimler gelmiyor. Türkçe dil zaten yok Çince Arapça ve İngilizce var. Yapay zeka dediğiniz Mi Ai da hala Çince şu an, İngilizcesi bile yok ya da ben bulamadım. Bunlara rağmen geçmek istiyorsaniz MTKClient bakın ya da yetkili hesapla para vererek geçersiniz.

titan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin romu kullanıyorum aktif şekilde neredeyse 1 senedir. Batı uygulamalarında ambargo uygulamışlar, bildirimler gelmiyor. Türkçe dil zaten yok Çince Arapça ve İngilizce var. Yapay zeka dediğiniz Mi Ai da hala Çince şu an, İngilizcesi bile yok ya da ben bulamadım. Bunlara rağmen geçmek istiyorsaniz MTKClient bakın ya da yetkili hesapla para vererek geçersiniz.
Hmm cn rom önermiyorsun yani, peki global romda mı kalayım o zaman en iyisi global mi diyorsun

Üst Alt