Hayırlı olsunOldu gerçekten tam 55 gündür her gün 19.00 başvuru yapıyordum kota aşıldi sorunu veriyordu.
Şimdi senin dediğini yaptım başarıyla eklendi ve saat 23.00'de![]()
Hayırlı olsunAynen ben de dün akşam arkadaşın dediği gibi yaptım 32 saat süre verdi. Atıyorum 32 saat sonra değil de 40-50 saat sonra kilidi alabiliriz di mi? Süreyi geciktirdim diye hakkım iptal edilemez
hayır yaşamazsın çünkü ben kullanıyorum ve sıkıntı görmedim. korkma.Arkadaşlar,
Bootloader kilidinin açılması için kayıt yaptım. Yarın saat 19;00 gibi süre doluyor. Acaba kilidi açınca stock room (mesala tayvan roomu) kurmak istiyorum, yine de bankacılık uygulamalarında sorun yaşarmıyım
Aşağıdaki sorumun cevabını öğrendim. Mevcut kilit açma süresi içinde sadece 1 adet cihazın kilidini açabilirmişim. Bu hakkımı eski 14t pro'da kullandığım için aynı hesapla başka bir cihaz açamıyorum. Yeni cihaza başka bir mi hesabını ekledim, onun üzerinden işlem yapmayı deneyeceğim. Kolay gelsin, ************************** Merhaba; Mi hesabım 3700 günlük. En son geçen sene bana ait 14T pro'nun BL'sini açmıştım. Şimdi de eşime ait 14T pro'nun BL kilidi açmak için kendi mi hesabım ile başvuru yaptım. Hiç bekleme yapmadan, 22/09/2026'ya kilit açabilirsiniz dedi. Ancak Mi Unlock uygulamasından aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Sorunu nasıl aşabilirim? Teşekkürler, |
Ben yaklaşık 7 aydır açamadım. Forumda ücretli açan arkadaş var mı? Yardımcı olacak?
Alakası yok ben actimDirençli mi14t pro nuj kilidi açılmıyor diyorlar konuyla ilgili Bilgisi olan varmı
Benim cihaz dirençli rom kurdum imeil gitmediDirenç var mı hocam. Miflashla rom atınca IMEI gidiyor mu