- Adım
- Çağrı
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 2
telefonun güncellemesi mi vardı
cihazın rom fake hocam açıp orj rom kurarım diye düşündüm.telefonun güncellemesi mi vardı
telefonun güncellemesi mi vardı
cihazın rom fake hocam açıp orj rom kurarım diye düşündüm.telefonun güncellemesi mi vardı
anlaşıldığı kdrıyla bazı telefonlarda kastılı izin verilmiyorXiaomi 14t pro modelde deneyen varmı çalışıyor mu?
14t Pro lar global olarak geliyor genelikle direkt hesapla başvurunuz.Xiaomi 14t pro modelde deneyen varmı çalışıyor mu?
Deniyorum sürekli fakat ya günlük kota doldu yada hesap hatası veriyor.14t Pro lar global olarak geliyor genelikle direkt hesapla başvurunuz.
Genel olarak olumlu bakmıyor şirket bu konuya, son duyumlar da öyle bir seçeneğin bile olamayacağı belirtiliyor idi.Deniyorum sürekli fakat ya günlük kota doldu yada hesap hatası veriyor.
İki farklı hesabım var ikisindede en son hesap hatası uyarısı vererek 10 gün sonraya attı.
Farklı bir hat üzerinden yeni hesap oluşturarak 30 gun beklemeyi deneyecegim.
Umarım farklı bypass yontemleri bulunur Xiaomi saniyorum bu modelde kilit açmaya sıcak bakmıyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz on numara cihazı doğru düzgün kullanamıyoruz. İngilizce kullanmakta sorun yok ama çin uygulamaları çıkıyor karşıma sürekli google hizmetleri tam randımanlı değil vsDeniyorum sürekli fakat ya günlük kota doldu yada hesap hatası veriyor.
İki farklı hesabım var ikisindede en son hesap hatası uyarısı vererek 10 gün sonraya attı.
Farklı bir hat üzerinden yeni hesap oluşturarak 30 gun beklemeyi deneyecegim.
Umarım farklı bypass yontemleri bulunur Xiaomi saniyorum bu modelde kilit açmaya sıcak bakmıyor
kardeşim konuyu açan benim zaten herkesde işe yaramıyor bypassNe alaka hocam çözümü var sonuç olarak bypass yapılarak işlem yapılabiliyor 4 gün sonra ben açıcam marka adına yorum yanlış bence.Samsung da yada başka android markalarında böyle rom olayları olmuyor kolay kolay sadece gördüğüm oppo,oneplus var
Mi 14 Ultra Globalde deneyen varmıdır?