Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

unal.dmrts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ünal
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Merhabalar, 15 Ultra Global cihaz için bl kilidi açtırmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varmı ? Xioami Topluluğundan Account Error hatası verdi 2 Ekim'e kadar süre verdi.

emrahcatak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRAH
Cihazım
LG G3
Konular
2
Redmi 5 plus bootloader kilidim rom atarken kapandı. edl ile çin romu kurdum. türkçe romda kuruluyor fakat mi yazısında kalıyor. bootloader kilidi açılıp türkçe roma dönmem için maliyet nedir. uzaktan bağlanıp yapılabilir mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Redmi 5 plus bootloader kilidim rom atarken kapandı. edl ile çin romu kurdum. türkçe romda kuruluyor fakat mi yazısında kalıyor. bootloader kilidi açılıp türkçe roma dönmem için maliyet nedir. uzaktan bağlanıp yapılabilir mi?
Çin romunda açın başvuru yapın beklemeden kilit açılır. Yüklersiniz

emrahcatak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRAH
Cihazım
LG G3
Konular
2
Çin romunda açın başvuru yapın beklemeden kilit açılır. Yüklersiniz
unlock programından uğraşıyorum %99 da hata veriyor cihazın alındığı yer ile hesabın kayıtlı olduğu yer uyuşmuyor diyor. ve çin romunda hesabımla giriş yapmış olmama rağmen hesap üzerindeki cihazlarım sekmesinde cihazım görünmüyor. muhtemelen bu nedenle bootloader kilidim de açılmıyor.

emrahcatak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRAH
Cihazım
LG G3
Konular
2
unlock programından uğraşıyorum %99 da hata veriyor cihazın alındığı yer ile hesabın kayıtlı olduğu yer uyuşmuyor diyor. ve çin romunda hesabımla giriş yapmış olmama rağmen hesap üzerindeki cihazlarım sekmesinde cihazım görünmüyor. muhtemelen bu nedenle bootloader kilidim de açılmıyor.
Şu anda cihaz hesabımda görünüyor fakat unlocker programı ile pc den kilit açmaya çalıştığımda "the place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasını, telefondan açmaya çalıştığımda ise "couldn't add error code 20045" hatasını alıyorum.

Üst Alt