İnceleme HyperOS 3 Kullanıcı Yorumları

CPU9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
6
Merhaba, Poco X6 Pro için HyperOS 3 bir çok bölgede yayınlandı bazıları recovery rom olarak yayınlandı HyperOS 2 den yükselterek geçtik, bazıları ise direkt Fastboot rom olarak yayınlandı Miflash ile tertemiz kurulum yaparak geçtik.

Şuanda Tayvan sürümünü kullanıyorum çünkü Fastboot romunu yayınladılar. Bazı Google uygulamalarında örneğin Gemini kullanırken kaydırırken kasmalar dışında bir problem yaşamadım.

Normalde Hindistan sürümünü kullanıyordum fakat onda da sistem genelinde belirsiz zamanlarda yavaşlıklar hissettiriyordu.

Global ve EEA sürümlerini ise kısa süreli kullanıp MIUI Dialer ve Mesaj uygulamaları olmadığı için tercih etmedim.

Sizler şuanda hangi HyperOS 3 sürümünü kullanıyorsunuz ve gözlemlediğiniz farklılıklar nelerdir?

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
hocam hyperos3.1 deneyiminiz nasıldı? Aşırı ısınma var mıydı,ben global ve custom olan eu yu kullanmıştım eu dan nefret ettim aşırı ısınıyor globalde denedim beğenmedim şu poco launcher yüzünden,china geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım

ahmets110

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
4
hocam hyperos3.1 deneyiminiz nasıldı? Aşırı ısınma var mıydı,ben global ve custom olan eu yu kullanmıştım eu dan nefret ettim aşırı ısınıyor globalde denedim beğenmedim şu poco launcher yüzünden,china geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
Rusya kullanıyorum şuan ben memnunum elite rom custom kullandım 1 gün önce çok berbattı aşırı ısınıyor du rus romda yaptım güncelleme sıkıntı yok hocam

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Rusya kullanıyorum şuan ben memnunum elite rom custom kullandım 1 gün önce çok berbattı aşırı ısınıyor du rus romda yaptım güncelleme sıkıntı yok hocam
cihazınız X6 Pro mu hocam,benimki f6

cgokhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9se
Konular
3
Hanımda 2. küsür sürümünden sonra dedikleriniz olmaya başladı. Isınma ve kendi kendini yeniden başlatma. Bari rom atayım diye ROM atmayı öğrenmeye geldim. Son yazılımları hep mi sorun bunun ya.

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Hanımda 2. küsür sürümünden sonra dedikleriniz olmaya başladı. Isınma ve kendi kendini yeniden başlatma. Bari rom atayım diye ROM atmayı öğrenmeye geldim. Son yazılımları hep mi sorun bunun ya.
hyperos kullanmayın hocam,aosp romlar tercih edin.X6 pro için birçok aosp rom mevcut onları deneyebilirsiniz

cgokhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9se
Konular
3
hyperos kullanmayın hocam,aosp romlar tercih edin.X6 pro için birçok aosp rom mevcut onları deneyebilirsiniz
Hocam tavsiye ettiğiniz bir rom var mı? Bir de bu romlar bildiğimiz twrp ve orange fox ile kurulmuyormuş dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yapay zeka aman şuna dikkat et brick olur buna dikkat et brick olur deyip duruyor :D

onuryavuz3333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
2
Hocam tavsiye ettiğiniz bir rom var mı? Bir de bu romlar bildiğimiz twrp ve orange fox ile kurulmuyormuş dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yapay zeka aman şuna dikkat et brick olur buna dikkat et brick olur deyip duruyor :D
bende arıyorum kolay bir Yöntem ama bir çoğu kafamı karıştırıyor hele ki bu yaştan sonra. şöyle tak USByi yükle bitsin gibi birşey olsa tadından yenmez :?

cgokhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9se
Konular
3
bende arıyorum kolay bir Yöntem ama bir çoğu kafamı karıştırıyor hele ki bu yaştan sonra. şöyle tak USByi yükle bitsin gibi birşey olsa tadından yenmez :?
Valla sorun da çözülmedi. Muhtemelen öyle ya da böyle öğreneceğiz. Yaşınız kaçtı hocam? Benim de 36 oldu dediğiniz gibi zorlanır olduk yeni şeyleri öğrenmeye. Karmaşık gelmeye başladı.

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Axion veya EvoX öneririm

Üst Alt