Yardım HyperOS 3 hatalı güncelleme

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
9
Cihaza güncelleme geldi yükledim, yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattım. Sonra recoverye atıp bu yazılım bu cihaza yüklenemiyor hatası verdi. 2-3 kere yeniden başlattıktan sonra HyperOS 2 olarak yeniden başladı (eski halinde) telefon çalışıyor sıkıntı yok fakat güncelleme sonrası izin denetleyicisi uygulaması sürekli duruyor. Yeni uygulama vs yükleyemiyorum. İzinlerden dolayı neredeyse telefon kullanılamaz halde.

Denediğim çözümler;
-Gelişmiş uygulama ayarlarından tüm uygulama tercihlerini sıfırladım
-Adb üzerinden izin denetleyicisi uygulamasını komple silip yeniden yükledim (güncel, aynı versiyon, downgrade her sürümü denedim)
-adb üzerinden geçici çözüm olarak yetki vermeyi denedim uygulamalara, verilmiyor
-Güncellemeyi tekrar yüklemeyi denedim sorun yine aynı.

Ne yapılabilir çözebilen var mı araştırmalarım sonucunda çok fazla kişi bu sorunu yaşamış

Cihaz ReDmi note 13 Pro Plus 5g global versiyon

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
İzin denetleyici vb. hatalar cihazı sıfırlayınca düzelir.
Güncellemeyi yapabilmek için yeniden patch ve imei işlemi yapılacak. Bu cihaz için çözüm mevcut. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
9
Özelden yazdım hocam.

BlueMoonTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora Özdemir
Cihazım
Mi Band 3
Konular
4
Ben de ziraat uygulamasına giremiyordum. Birkaç kere restartladım ama düzelmedi. Permission Controller uygulamasını internetten apk olarak yükledikten sonra düzeldi. Uygulamalar kısmında hala izinler kısmı açılınca çöküyor ama yeni program yüklerken izin vermede falan sorun yaşamadım.

Üst Alt