- Adım
- Uğur Karadem
- Cihazım
- RNE-L01 HUAWEI
- Konular
- 9
Cihaza güncelleme geldi yükledim, yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattım. Sonra recoverye atıp bu yazılım bu cihaza yüklenemiyor hatası verdi. 2-3 kere yeniden başlattıktan sonra HyperOS 2 olarak yeniden başladı (eski halinde) telefon çalışıyor sıkıntı yok fakat güncelleme sonrası izin denetleyicisi uygulaması sürekli duruyor. Yeni uygulama vs yükleyemiyorum. İzinlerden dolayı neredeyse telefon kullanılamaz halde.
Denediğim çözümler;
-Gelişmiş uygulama ayarlarından tüm uygulama tercihlerini sıfırladım
-Adb üzerinden izin denetleyicisi uygulamasını komple silip yeniden yükledim (güncel, aynı versiyon, downgrade her sürümü denedim)
-adb üzerinden geçici çözüm olarak yetki vermeyi denedim uygulamalara, verilmiyor
-Güncellemeyi tekrar yüklemeyi denedim sorun yine aynı.
Ne yapılabilir çözebilen var mı araştırmalarım sonucunda çok fazla kişi bu sorunu yaşamış
Cihaz ReDmi note 13 Pro Plus 5g global versiyon
Denediğim çözümler;
-Gelişmiş uygulama ayarlarından tüm uygulama tercihlerini sıfırladım
-Adb üzerinden izin denetleyicisi uygulamasını komple silip yeniden yükledim (güncel, aynı versiyon, downgrade her sürümü denedim)
-adb üzerinden geçici çözüm olarak yetki vermeyi denedim uygulamalara, verilmiyor
-Güncellemeyi tekrar yüklemeyi denedim sorun yine aynı.
Ne yapılabilir çözebilen var mı araştırmalarım sonucunda çok fazla kişi bu sorunu yaşamış
Cihaz ReDmi note 13 Pro Plus 5g global versiyon