- Adım
- mert
- Cihazım
- Mİ 15
- Konular
- 4
özel modem dosyası elinizde var mı
Dosya var fakat bilgisayarımda açınca atarımözel modem dosyası elinizde var mı
Kullandığınız cihaz nedir ?hyperos 3 ve androidin yeni sürümlerini eski telefonlara yüklemek mümkün mü, kolay mı?
Çin beta kurduğum için mi uygulamaları vardı doğal olarak. Daha global için hyperos3 çıkmadı ama Google uygulamaları ile geleceğini düşünüyorum.Hyperos 3 ile global sürüme bile mi arama rehber mesaj uygulamaları gelecekmiş diye okudum, dogrumudur gelmişmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperos 3 ile global sürüme bile mi arama rehber mesaj uygulamaları gelecekmiş diye okudum, dogrumudur gelmişmi
doğru/gerçek olsa ne güzel olur fakat gerçekleşme olasılığına çok düşük diyorum.Hyperos 3 ile global sürüme bile mi arama rehber mesaj uygulamaları gelecekmiş diye okudum, dogrumudur gelmişmi
Hyperos 3 ile global sürüme bile mi arama rehber mesaj uygulamaları gelecekmiş diye okudum, dogrumudur gelmişmi
Dosya var fakat bilgisayarımda açınca atarım
Kullandığınız cihaz nedir ?
Çin beta kurduğum için mi uygulamaları vardı doğal olarak. Daha global için hyperos3 çıkmadı ama Google uygulamaları ile geleceğini düşünüyorum.
Akıcılık performans olarak belirgin farklar var fakat daha beta olduğu için biraz buglar mevcut. Örnek vermek gerekirse mobil veri kapalı ama açık gibi görünüyorAkıcılık ve performans olarak bir fark varmı?
Hangi cihazda acaba bu akıcılık hocam. Amiral gemisi cihaz ise normal redmi serisinde bakalım nasıl facia olacakAkıcılık performans olarak belirgin farklar var fakat daha beta olduğu için biraz buglar mevcut. Örnek vermek gerekirse mobil veri kapalı ama açık gibi görünüyor
Konunun açıldığı cihaz Mİ15 için konuşuyorumHangi cihazda acaba bu akıcılık hocam. Amiral gemisi cihaz ise normal redmi serisinde bakalım nasıl facia olacak![]()