Yardım HyperOS 3 güncellemesi ve hata

ber4tzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Konular
2
Öncelikle merhaba Redmi Note 13 Pro+ 5G telefonumda HyperOS 2.0.209.0.VNOMIXM sürümü yüklü bugün sabah 5 6 saatlerinde HyperOS 3.0.2.0.WNOMIXM sürümü güncellemesi geldi OTA olarak güncellemeye çalıştım lakin Recovery sayfasina attı ve "this system version can't be installed on this device" diye bir hata verdi cihazıma çift sim server kayıtla IMEI atıldı sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamadım HyperOS 1 den 2 ye geçiş yaptığımda bir sorun olmamıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not: soylemeyi unutmusum cihaz suan acık bi kac kere reboot yaptigimda eski surum olarak tekrar açıldı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılan
Note 13 pro plus + (zircon)
Note 13 pro 4g (emerald)
Note 14 pro + (çin server kayıtlı, fake rom)
xiaomi 12 & 13 serisi ve 14 ultra (Dirençsiz fake rom)
modellerini hyperos 3 e güncellerseniz recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.

ber4tzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 13 pro 4g (emerald)
modellerini hyperos 3 e güncellerseniz recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.
bunu yapan telefoncu server ile kayıt yapıldığını söyledi hocam bu durumda ne yapabilirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bunu yapan telefoncu server ile kayıt yapıldığını söyledi hocam bu durumda ne yapabilirim
bu cihaza server kayıt yapılırsa yazılım değişmeyeceği için güncelleme yapmaz. Terimi yanlış kullanmış olabilirler ama yaptıkları işlem doğru. Maalesef ne sizin ne de telefoncunun elinden şuanda bir şey gelmez. Mesela tek sim server açıkken bizde yaptık bu cihazlara server kayıt. Ama müşterileri güncelleme yapmayacağı konusunda uyardık ve o cihazlar halen 1.0.1 hyperos sürümünde çalışmaya devam ediyorlar. Yani siz şuanda kandırıldığınız ya da yanlış işlem yapıldığı gibi bir durum içinde değilsiniz rahat olabilirsiniz.

ber4tzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Konular
2
bu cihaza server kayıt yapılırsa yazılım değişmeyeceği için güncelleme yapmaz. Terimi yanlış kullanmış olabilirler ama yaptıkları işlem doğru. Maalesef ne sizin ne de telefoncunun elinden şuanda bir şey gelmez. Mesela tek sim server açıkken bizde yaptık bu cihazlara server kayıt. Ama müşterileri güncelleme yapmayacağı konusunda uyardık ve o cihazlar halen 1.0.1 hyperos sürümünde çalışmaya devam ediyorlar. Yani siz şuanda kandırıldığınız ya da yanlış işlem yapıldığı gibi bir durum içinde değilsiniz rahat olabilirsiniz.
çok teşekkürler hocam içim rahatladı

fatihsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
40
Note 13 pro 4g (emerald)
Merhaba hocam, Redmi Note 13 Pro 5G Garnet Çin model, Çin rom yüklü direnç ile IMEI işlemi uygulandı hyperos 3 geldi güncelleme yapılırsa sorun olur mu? Teşekkürler.

ber4tzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Note 13 Pro+ 5G
Konular
2
hocam bir sorum daha olacaktı suan o guncelleme basarısız oldu diye izin denetleyicisi sureklı olarak duruyor sıfırlarsam imei gitme vb durumu olur mu veya sıfırlamadan çözümü varmı H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Merhaba hocam, Redmi Note 13 Pro 5G Garnet Çin model, Çin rom yüklü direnç ile IMEI işlemi uygulandı hyperos 3 geldi güncelleme yapılırsa sorun olur mu? Teşekkürler.
o Modellerde güncelleme yapanlar çok nadir olduğu için durumu inanın bilmiyorum. Ama kullanan arkadaşlardan deneyen varsa konuya bilgilendirme yapmalarını rica edelim.

hocam bir sorum daha olacaktı suan o guncelleme basarısız oldu diye izin denetleyicisi sureklı olarak duruyor sıfırlarsam imei gitme vb durumu olur mu veya sıfırlamadan çözümü varmı H.kadioglu
gitmemesi lazım. Sıfırlarsanız düzeliyor. (sorumluluk sizin)

fatihsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
40
o Modellerde güncelleme yapanlar çok nadir olduğu için durumu inanın bilmiyorum. Ama kullanan arkadaşlardan deneyen varsa konuya bilgilendirme yapmalarını rica edelim.

gitmemesi lazım. Sıfırlarsanız düzeliyor. (sorumluluk sizin)
Çok teşekkürler hocam🙏

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
6
Tek sim server kayıtlı note 13 pro+ ama yine de şuan güncellemeyi yapmaya korkuyorum. Cihazım rus cihazı global. Bazı kişiler server kayıtsa sorun yok dediler ama sizin cihazınızın server kayıt olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çift sim server kayıt eskiden oluyor muydu bilmiyorum ama çok pahalıya geliyor ve bunu telefoncular yapmıyor. Genelde sim 2 tek sim kayıt yapıyorlar yaparlarsa server kayıt H.kadioglu abimiz daha iyi biliyor bu konuları.

Üst Alt