Benim redmi note 13 pro+ yd cihazımdada aynı sorun var, 2. El olarak satın almıştım cihaza nasıl bir kayıt işlemi yapıldığını bilmiyorum, 1. Sim kartta hat 4 ay sonra kapanmıştı sonrasında 2. Sim yuvasına geçtim ve 1 yıldan uzun süredir hattım aktif çalışıyor, geçenlerde ota üzerinden cihazı hyper OS 302 güncellemesini yapınca cihaz açılış ekranında takıkı kaldı 2 3 kez denemeden sonra eski 202 de tekrar açıldı ancak bu sefer bazı uygulamalar çalışamaz hale geldi (facebook, letgo) gibi, şimdide ota üzerinden hyperos 303 güncellemesi geldi ama gene sorun olur endişesiyle yükleme yapmadım, benzer sorun yaşayan arkadaşa hyperos 3 güncellemesini alması konusunda yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz konu hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim, masraf ne olur ve uygulamarda kapanma sorunu düzelirmi?Güncellemeyi yaparsanız aynı hatayı alırsınız ve boşuna sıfırlamak zorunda kalırsınız. Ama bu cihazın hyperos 3 alması için çözüm mevcut. Patch ve yazılım yeniden değişecek o zaman yapar. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile hallederiz ama masrafı mevcut.
evet hyperos 3 e güncelleme yapacak hale getiririz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz ama masraf mevcut bilginiz olsun.Benim redmi note 13 pro+ yd cihazımdada aynı sorun var, 2. El olarak satın almıştım cihaza nasıl bir kayıt işlemi yapıldığını bilmiyorum, 1. Sim kartta hat 4 ay sonra kapanmıştı sonrasında 2. Sim yuvasına geçtim ve 1 yıldan uzun süredir hattım aktif çalışıyor, geçenlerde ota üzerinden cihazı hyper OS 302 güncellemesini yapınca cihaz açılış ekranında takıkı kaldı 2 3 kez denemeden sonra eski 202 de tekrar açıldı ancak bu sefer bazı uygulamalar çalışamaz hale geldi (facebook, letgo) gibi, şimdide ota üzerinden hyperos 303 güncellemesi geldi ama gene sorun olur endişesiyle yükleme yapmadım, benzer sorun yaşayan arkadaşa hyperos 3 güncellemesini alması konusunda yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz konu hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim, masraf ne olur ve uygulamarda kapanma sorunu düzelirmi?
Cihazda sıfırlama olacakmı? Yedeklemem gerekiyormu?evet hyperos 3 e güncelleme yapacak hale getiririz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz ama masraf mevcut bilginiz olsun.