Soru Hyperos 3 güncellemesi redmi note 13 pro plus

• Konbuyu başlatan m74bsk
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 640

sturkekul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Dr
Konular
0
🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

,🙏
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

,🙏

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
mevcut sürüm stabil ise güncellemek her zaman sorun demektir.

Alaga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi 12 lite
Konular
0
Güncellemeyi yaparsanız aynı hatayı alırsınız ve boşuna sıfırlamak zorunda kalırsınız. Ama bu cihazın hyperos 3 alması için çözüm mevcut. Patch ve yazılım yeniden değişecek o zaman yapar. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile hallederiz ama masrafı mevcut.
Benim redmi note 13 pro+ yd cihazımdada aynı sorun var, 2. El olarak satın almıştım cihaza nasıl bir kayıt işlemi yapıldığını bilmiyorum, 1. Sim kartta hat 4 ay sonra kapanmıştı sonrasında 2. Sim yuvasına geçtim ve 1 yıldan uzun süredir hattım aktif çalışıyor, geçenlerde ota üzerinden cihazı hyper OS 302 güncellemesini yapınca cihaz açılış ekranında takıkı kaldı 2 3 kez denemeden sonra eski 202 de tekrar açıldı ancak bu sefer bazı uygulamalar çalışamaz hale geldi (facebook, letgo) gibi, şimdide ota üzerinden hyperos 303 güncellemesi geldi ama gene sorun olur endişesiyle yükleme yapmadım, benzer sorun yaşayan arkadaşa hyperos 3 güncellemesini alması konusunda yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz konu hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim, masraf ne olur ve uygulamarda kapanma sorunu düzelirmi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Benim redmi note 13 pro+ yd cihazımdada aynı sorun var, 2. El olarak satın almıştım cihaza nasıl bir kayıt işlemi yapıldığını bilmiyorum, 1. Sim kartta hat 4 ay sonra kapanmıştı sonrasında 2. Sim yuvasına geçtim ve 1 yıldan uzun süredir hattım aktif çalışıyor, geçenlerde ota üzerinden cihazı hyper OS 302 güncellemesini yapınca cihaz açılış ekranında takıkı kaldı 2 3 kez denemeden sonra eski 202 de tekrar açıldı ancak bu sefer bazı uygulamalar çalışamaz hale geldi (facebook, letgo) gibi, şimdide ota üzerinden hyperos 303 güncellemesi geldi ama gene sorun olur endişesiyle yükleme yapmadım, benzer sorun yaşayan arkadaşa hyperos 3 güncellemesini alması konusunda yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz konu hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim, masraf ne olur ve uygulamarda kapanma sorunu düzelirmi?
evet hyperos 3 e güncelleme yapacak hale getiririz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz ama masraf mevcut bilginiz olsun.

Üst Alt