Soru Hyperos 3 güncellemesi kurmalı mıyım

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Merhabalar 13t cihazıma hyperos 3 Endonezya romu geldi fakat zip stable recovery gelmiş yani daha fastboot stable yok sizce hyperos 2 Endonezya romunu kurup sistem içinden hyperos 3 e yükseltmeli miyim?

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Genel olarak hyperos3 en stabil yazılım hocam hatta ben 13t pro telefonuma kurdum gayet güzel ama 13t biraz daha performans olarak düşük olduğu için düşük de olsa performansı etkilyebilir diye düşünüyorum ama MIUI kullanmıyorsanız hyperos 2 deyseniz kesinlikle hyperos 3 e guncelleyin derim

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Genel olarak hyperos3 en stabil yazılım hocam hatta ben 13t pro telefonuma kurdum gayet güzel ama 13t biraz daha performans olarak düşük olduğu için düşük de olsa performansı etkilyebilir diye düşünüyorum ama MIUI kullanmıyorsanız hyperos 2 deyseniz kesinlikle hyperos 3 e guncelleyin derim
Hocam şuanki rom hyperos 2 rus romu. ilk önce hyperos 2 end. romuna flashlayıp sonra sistem içi hyperos 3 e yükselteceğim. Korkum da bunu yaparken sistem kararsızlıkları vs. ondan sordum.

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam şuanki rom hyperos 2 rus romu. ilk önce hyperos 2 end. romuna flashlayıp sonra sistem içi hyperos 3 e yükselteceğim. Korkum da bunu yaparken sistem kararsızlıkları vs. ondan sordum.
Sorun olmaz hocam en fazla yedekleyip sifirlarsiniz düzelir

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Endonezya ho3 güncellemesi geri çekildi diye duydum hocam, bence stabil sürüm gelene kadar bekleyin
Ciddi mi şu iş ya Xiaomi üvey evlat muamelesi çekiyor bize. Bir oturtturamadılar şu yazılımı.

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
çekilmemiş sitede mevcut
Deneyelim bakalım 2 yi flashlayınca anlaşılır hocam geri çekilmişse gözükmez zaten , çoğunlukla dağıtım bitti diye biliyorum zaten.

enesxavc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
denedim ve güncelleme yok gerçekten. xiaomiye sövmemek için zor tutuyorum kendimi. tüm cihazlara verilen güncelleme şansa bak ki 13t cihazında çalışmıyor ve hala yok güncelleme. dağıtımdan gerçekten kaldırdılar galiba

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
denedim ve güncelleme yok gerçekten. xiaomiye sövmemek için zor tutuyorum kendimi. tüm cihazlara verilen güncelleme şansa bak ki 13t cihazında çalışmıyor ve hala yok güncelleme. dağıtımdan gerçekten kaldırdılar galiba
Bazen bildirim geç gelebiliyor hocam

Üst Alt